Danske Andelskassers Bank A/S

Erfaren erhvervskundechef vender tilbage til bankverdenen

Del
Andelskassen i Sønderborg har ansat 49-årige Carsten Holm Barnekov som erhvervskundechef.
Carsten Holm Barnekov er ansat som erhvervskundechef i Andelskassen i Sønderborg
Carsten Holm Barnekov er ansat som erhvervskundechef i Andelskassen i Sønderborg

Det er en erfaren herre, der er blevet en del af holdet i Andelskassen i Sønderborg. Carsten har i 15 år været bankrådgiver for erhvervskunder - først ti år hos Nykredit og derefter fem år i Jyske Bank, der begge ligger i Sønderborg. Efterfølgende har han arbejdet tre år som erhvervsmægler og partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, men er nu skiftet til Andelskassen i Sønderborg.

For Carsten er det vigtigt at opbygge langvarige relationer og at kunne yde et værdiskabende samarbejde. Han motiveres af at møde kunder – nye som nuværende – og opleve deres virksomheder, og han sætter sig grundigt ind i deres forretning, strategi og drift.

”Jeg synes, det er yderst spændende, hvordan jeg som finansiel samarbejds- og sparringspartner kan bidrage til en virksomheds forretningsplan og strategi. Som erhvervskundechef lægger jeg stor vægt på en åben og ærlig dialog og at møde kunderne, hvor de er i livet og i deres virksomhed,” siger Carsten.

Lokalkendt sønderjyde

Carsten er født og opvokset i Sønderborg. Han kender derfor området særdeles godt og har et stort netværk. Han har aktivt valgt Andelskassen til, da bankens værdier stemmer godt overens med hans egne.

”Jeg har et stort kendskab til og et stærkt netværk i det sønderjyske, og jeg synes, det er spændende at bo og arbejde i et område, som har kæmpe potentiale og er i rivende udvikling. Og så er jeg en del af et team af dedikerede og fagligt dygtige kolleger i Andelskassen i Sønderborg, som vægter nærværende rådgivning, gode kundeoplevelser, tillid og samarbejde, og det er et godt match til mig,” siger Carsten.

Privat bor Carsten i Broager sammen med Rikke og deres to drenge på 7 og 9 år. Fritiden går med familien og at mødes i netværk.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Carsten Holm Barnekov er ansat som erhvervskundechef i Andelskassen i Sønderborg
Carsten Holm Barnekov er ansat som erhvervskundechef i Andelskassen i Sønderborg
Download

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der rådgiver både privat- og erhvervskunder. Med et lokalt fokus engagerer banken sig i de lokalområder, hvor kunderne er, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye