Røde Kors

Butikschef Jørgen bringer folk i Randers sammen til jul

Del
På facaden i 365discount-butikken i Randers har butikschefen hængt et stort banner op for initiativet Julevenner, som skal bringe folk sammen, der ellers ufrivilligt sidder alene over julen.
Jørgen Bøgelund er butikschef i 365discount på Mariagervej i Randers. Foto: Coop
Jørgen Bøgelund er butikschef i 365discount på Mariagervej i Randers. Foto: Coop

Julen står for døren. Men det er langt fra alle, der har et sted at holde jul. Derfor bringer Røde Kors, Boblberg og Coop mennesker sammen i julen. Det vil Jørgen Bøgelund, butikschef i 365discout på Mariagervej i Randers, hjælpe til med, og derfor har han sat store bannere op for initiativet Julevenner på butikkens facade.

”Det er altid dejligt at kunne hjælpe her i juletiden," siger Jørgen.

Man kan tilmelde sig som julevært eller julegæst på Julevenner.dk, og allerede i november oplevede Røde Kors og Boblberg rekordmange tilmeldinger.

Julevenner i alle landets butikker

Det er ikke kun i Jørgens butik i Randers, at der hænger et banner på facaden for Julevenner. Faktisk er bannerne eller andet Julevenner-materiale at finde i alle landets 365discout-butikker, som er ejet af Coop. Hos Røde Kors, sætter man stor pris på Coops opbakning.

”For nogle rimer jul på følelsen af at være udenfor et fællesskab. Men ingen bør sidde ufrivilligt alene til jul. Derfor sætter jeg stor pris på, at Coop og lokale butikschefer som Jørgen vil hjælpe os med at få budskabet om julevenner ud,” siger Luise Lystlund, projektleder for Julevenner i Røde Kors.

Julevenner er for alle. Værter og gæster kan selv finde hinanden på hjemmesiden, men det er også muligt at få hjælp af Røde Kors til at finde nogle at holde jul med. Det er gratis at melde sig til.

Nøgleord

Kontakter

For henvendelser kontakt Røde Kors’ pressetelefon:


3529 9699
Røde Kors.dk/presse

Billeder

Jørgen Bøgelund er butikschef i 365discount på Mariagervej i Randers. Foto: Coop
Jørgen Bøgelund er butikschef i 365discount på Mariagervej i Randers. Foto: Coop
Download

Information om Røde Kors

Røde Kors
Røde Kors
Blegdamsvej 27
2100 København Ø

+45 35 25 92 00https://www.rodekors.dk/

Røde Kors er altid til stede

Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. Vi skaber fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv, og i kriser er vi en del af det nationale beredskab i Danmark.

192 lande er med Genevekonventionen blevet enige om at have Røde Kors som fælles hjælpeorganisation. Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden. Uden hensyn til nationalitet, religion eller politiske holdninger.

Vi er verdens største humanitære organisation med omkring 12 millioner frivillige over hele verden. Vi er en bevægelse for medmenneskelighed i verden, i lokalsamfundet og dér, hvor du bor.

Følg pressemeddelelser fra Røde Kors

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Røde Kors

Når lovgivning møder praksis - hvordan flygtninge, frivillige og sagsbehandlere navigerer mellem integration og hjemrejse13.3.2024 06:00:00 CET | Presseinvitation

Røde Kors, DRC Dansk Flygtningehjælp og Københavns Universitet holder den 18. marts konference på Christiansborg. Her præsenterer forskerne den nyeste viden om, hvordan paradigmeskiftet i dansk udlændinge- og integrationspolitik påvirker flygtninge, frivillige og sagsbehandlere. Vi spørger, hvor det stiller flygtninge og integrationen i dag, og hvordan vi styrker deres betingelser i en hverdag, der er mærket af midlertidighed og uvished.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye