Danske Spil A/S

Begynderheld: Kvinde vandt 1.000.000 aller-allerførste gang hun spillede Lotto

Del
En midaldrende kvinde fra Sjælland ramte for nylig plet i allerførste Lotto-skud: Hun oprettede en konto hos Danske Spil om søndagen, og den følgende lørdag bongede hendes første Lotto-kupon nogensinde ud med en gevinst på en million kroner.

Der er ét ord, som mere end nogen andre lige nu passer perfekt på en midaldrende kvinde fra det nordlige Sjælland. Og hun ved det godt selv:

”Ja, det er begynderheld!” fortæller kvinden og griner nærmest lidt undskyldende. Hun har dog intet at undskylde for. Hun kan jo ikke gøre for, at hun vandt en million den allerførste gang, hun nogensinde købte en Lotto-kupon.

De fleste Lotto-vindere har brugt mange uger, måneder, måske år på at forberede sig på den dag, det endelig sker. I oktober vandt en mand fra København en million kroner i Lotto efter at have spillet de samme tal i over 25 år, og bare to uger senere blev han overgået, da en mand fra Østjylland vandt 5.000.000 efter trofast at have fornyet sin Lotto-kupon i hele 30 år…

På det tidspunkt havde kvinden fra Nordsjælland endnu aldrig prøvet at spille Lotto. Det gjorde hun først to uger senere, og så… gik det, som det gik.

”Det er næsten lidt pinligt. Jeg er så ny i det med at spille Lotto, at da jeg så beløbet på min app, der forstod jeg det ikke. Jeg troede, at det var en reklame, og at det betød, at der var en million i puljen i denne uge. Jeg havde ikke fattet, at det var min egen kupon, der havde vundet en million!” griner hun.

”Det var en totalt surrealistisk oplevelse, da manden fra Danske Spil ringede og spurgte ’Er det ok, at vi sætter en million ind på din nem-konto?’ Ja, værsgo, det gør du bare! Haha! Dét er jeg altså aldrig blevet spurgt om før!” fortæller hun.

Kan sagtens bruge en million

Nu står der så en rund million på kvindens konto, men hun ved ikke lige, hvad pengene skal gå til. Hun lover dog, at hun sagtens kan finde noget at bruge gevinsten til.

”Måske er der folk derude, som er så rige, at de ikke kan bruge en million. Det er næsten trist, synes jeg. Men jeg kan i hvert fald godt bruge en million. Jeg har ikke en i forvejen,” slår hun fast.

Hun har i øvrigt allerede – for anden gang i sit liv – spillet Lotto, men selv om hun stadig er en Lotto-nybegynder, så ved hun godt, at det ikke fungerer sådan, at man automatisk vinder en million hver gang, man spiller Lotto.

”Nejnej, jeg har lige spillet igen, men hvad er sandsynligheden for at jeg vinder igen? Den må være meget lille, selv om min mand og min søn siger til mig, at jeg har samme chance som sidst. Men nej, det sker ikke igen,” slår hun fast, før hun storsindet tilføjer:

”Det ville også virke uretfærdigt! Ej, nu må det være nogle andres tur.”

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye