Meresalg Marketing

Energipriser: Hvad er situationen?

Del
Energikrisen i Europa rammer almindelige danskere hårdt, og det er svært at se en ende på det hele. Mange mennesker kæmper derfor for at få råd til deres månedlige regninger, og det har ført til protester rundt omkring i Europa.

Når vi nu går ind i december måned kan der være pres på den private økonomi, og det vil skabe frustrationer. Statistikbankens forbrugerforventnings indeks for 2022 ser heller ikke lovende ud, og det indikerer altså at den almene borger ikke er vitterligt optimistisk i denne hårde tid.

Hvad består denne energikrise reelt set af?

Der er mange faktorer som spiller ind, og selvfølgelig er det krigen der har igangsat hele krisen. Det er dog også vigtigt at vi får med, hvordan embedsmænd og politikere kan være udfordret i ved at bedæmme krigen og dens reelle indflydelse på Danmark kortsigtet såvel som langsigtet. Det gør det rigtigt svært at træffe de rigtige beslutninger. Derudover har forskellige prisfastsættelsesmodeller været uheldige for producenterne af energi, der har haft svært ved at holde priserne nede. Hvordan prissætter de overfor forbrugerne som er fair, i en tid hvor svingningerne er så høje? Et godt eksempel er EWII, som tilbage i oktober øgede deres fastpris på el med 2,5x fra den ene måned til den anden for deres fastpris kunder. Det skabte frustration fordi man var bundet til minimum 2 måneder frem fra d.1 oktober, og EWII gik derfor ud og gjorde det muligt at skifte til variabel fra dag til dag. Det gjorde de dog kun en kort periode, da de hurtigt opdagede hvor stort et tab de led af denne model, og det store spørgsmål er så, hvad der motiverer beslutningen om at lukke ned for at skifte fra dag til dag - var det overlevelse eller bekymring for bundlinjen?

Hvad kan du gøre for at spare på energiregningen?

Der findes flere måder at spare penge på energiregningen, selvom det kan være svært i en tid som denne. For det første bør du undersøge om der er nogle gode tilbud fra andre el-selskaber som du kan skifte til. Her kan du med fordel sammenligne elpriser på diverse online-tjenester som f.eks. eltjek24.dk. Det er også en god ide at gøre sit hjem energieffektiv, ved eksempelvis at installere solpaneler eller anden form for alternativ energi, men det er samtidig også en større investering, som man måske ikke tyer til lige nu.

Man bør også sætte sig ind i, hvad der reelt set bruger mest strøm derhjemme. Er det egentlig belysning en der trækker forbruget op, eller hvad er syndebukken? Faktisk så bruger LED pære meget lidt strøm, og det er altså din vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler der bruger rigtig meget. Download en app hvor du kan se aktuelle priser, og sæt maskinerne i gang når el er billigst!

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Nem sammenligning af priser guider dig til den billigste TV pakke9.5.2024 12:08:43 CEST | Pressemeddelelse

Digital underholdning er blevet en fast del af vores dagligdag, men mange over for udfordringen med at vælge den rette TV pakke. Med et stort antal udbydere og forskellige pakkeløsninger kan det være svært at navigere i mulighederne og sikre sig den mest fordelagtige pris. Tvpakkerpriser.dk tilbyder en løsning på dette problem ved at give brugerne mulighed for nemt at sammenligne priser og pakker fra forskellige leverandører. Læs med og se hvordan du nemt finder den bedste og billigste TV pakke til dit behov og budget.

Følg med i sportsverdenen med nutidens TV løsninger2.5.2024 11:05:50 CEST | Pressemeddelelse

Den måde mange oplever og ser sport på, har forandret sig drastisk gennem de seneste år. Tidligere var det en familiebegivenhed at samles omkring husets fjernsyn for at se favoritholdet spille. I dag kan der streames direkte til ens smartphones, er det blevet mere tilgængeligt for fans over hele Danmark at følge med i deres yndlingssport, lige fra fodbold til håndbold. Tv- og streamingtjenester har selvfølgelig spillet en central rolle i denne udvikling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye