Vallensbæk KommuneVallensbæk KommuneVallensbæk KommuneVallensbæk KommuneVallensbæk Kommune

Vestegns kommuner inviterer til stort infomøde om moderniseringen af Strandparken

Del
Idéerne til moderniseringen af Køge Bugt Strand er ved at tage form. I den anledning inviterer Brøndby, Greve, Hvidovre, Ishøj og Vallensbæk Kommuner til infomøde mandag d. 28. november kl. 16:30-18:30 på Vallensbæk Rådhus.
Foto: Henrik Hedelund
Foto: Henrik Hedelund

Til arrangementet kan du høre mere om idéerne til moderniseringen af friluftaktiviteter og rekreative anlæg i Køge Bugt Strandpark - et område, der skal være til glæde for alle, sætte rammer for nye fællesskaber og understøtte det gode liv på Vestegnen.

I løbet af efteråret 2022 har Vallensbæk Kommune sammen med Brøndby Kommune, Greve Kommune, Hvidovre Kommune og Ishøj Kommune afholdt forskellige inddragelsesarrangementer med borgere, brugere og interessenter for at komme nærmere nogle konkrete idéer til moderniseringen, der nu er klar til at blive præsenteret. Til arrangementet har du også mulighed for at møde nogle af de folk, som arbejder med planerne for projektet.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk, vil arrangementet også blive livestreamet på Facebook: https://fb.me/e/21SKAOM8S.  

Arrangementet foregår i kommunalbestyrelsessalen ‘Havet' på Vallensbæk Rådhus. Alle interesserede er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Henrik Hedelund
Foto: Henrik Hedelund
Download

Information om Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand

https://www.vallensbaek.dk/

Vallensbæk er en kommune i vækst med cirka 16.500 indbyggere, fordelt på 9,15 km2.

Kommunen tilbyder med sin gode infrastruktur og unikke placering på Københavns Vestegn, optimale muligheder for at komme til og fra job, gode indkøbsfaciliteter, fleksible pasningsmuligheder, optimale betingelser for et sundt og aktivt fritidsliv og fokus på nære relationer og tidssvarende boliger. Store rekreative naturområder omkring landsbyen og ved Strandparken i syd, hvor der også er en lystbådehavn, gør, at man føler sig på landet midt i storbyen.

Følg pressemeddelelser fra Vallensbæk Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vallensbæk Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye