Meresalg Marketing

Laveste elpris i mere end 1,5 år falder sammen med Singles Day

Del
På en af de største online handelsdage, nemlig Singles Day, er der gratis strøm i 7 ud af døgnets 24 timer. Faktisk kommer elprisen ikke engang over 0,06 kr,. selv når den er på sit højeste. Det viser tal fra appen Elberegner.

Det betyder at dem som har en variabel elaftale, kan forkæle sig selv, eller få julegaverne i hus, til ekstra gode priser til dette års Singles Day

(Grafen viser prisen for el inkl. moms, men ekskl. afgifter og transport)

Du kan se elprisen time for time her.

Det er den rå elpris der er tale om, så selvom selve strømprisen nærmest er gratis, så kommer faste skatter og afgifter samt udgifter til elselskabet oveni.

Elprisen rammer sit laveste niveau i et år og 7 måneder, hvilket falder sammen med Singles Day som er en af verdens største online-shopping-dage - i stil med Black Friday og Cyber Monday.

Det er første gang siden 5. april 2021, at elprisen har været så lav. Grafen viser gennemsnitsprisen pr. dag i kr./kWh og frem til Singles Day, hvor gennemsnitsprisen er henholdsvis 0,02 kr. i Vest- og 0,03 kr. i Østdanmark.

Singles Day går ud på at hylde alle, som ikke er i forhold ved at at tilbyde vanvittige rabatter på alle typer af varer. Du behøver heldigvis ikke være single for at få fat i de gode tilbud. Alle kan nemlig forkæle sig selv sig på tilbudsdagen eller starte julegaveindkøbene. Ovenikøbet med ro i maven, uden at skulle være bekymret for at elregningen stikker af.

Selvom dagen ikke kun er for singler, så er den gratis strøm begrænset til personer som har en variabel el-aftale med en timeafregnet elpris. Du kan få overblik over elpriser her, hvis du i fremtiden skal have mulighed for at få gratis strøm.

I år er det endnu billigere at klikke dine tilbud hjem

 I år er der endnu flere gode grunde til at gå på online tilbudsjagt. Strømmen er nemlig omtrent 98 % billigere, sammenlignet med Singles Day sidste år.

Har man blot den mindste shopaholic gemt i sig, er dette formentligt årets bedste argument, for at klikke et godt tilbud hjem til sig selv, eller starte juleshoppingen tidligt.

 

Diagrammet viser priserne på Singles Day i 2022 og 2021 for Vest- og Østdanmark.

Dokumenter som skal vedhæftes, se nedenstående links.

Ved brug af ovenstående iframe, henvises der til vores generelle regler for brug af pressemateriale.

For at se denne video fra adlab-charts.vercel.app, så skal du aceptere cookies på toppen af denne side.Iframe til elpriser time for time

Billeder

Links

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Rosacea behandling: Vind over voksen acne og genstridige karsprængninger18.4.2024 12:44:43 CEST | Pressemeddelelse

Hudsygdomme kan være som usynlige fjendtlige invasioner, du ikke kan gemme dig for. Rosacea er en af disse tilstande, der skaber uventede røde flag i dit spejlrefleks. Hvis du har oplevet det uforklarlige ph-fatidiske (rødme i ansigtet) og uforståelige bumselignende knopper, har du måske været uheldig at blive bekendt med rosacea, også kendt som "voksen acne". Men frygt ej, min ven, for i denne dybdegående blogpost vil vi udforske rosacea behandling til at få dine bekymringer til at gå væk ligesom din uønskede rødme.

Send faktura som privatperson – en trin for trin-guide, der gør det muligt18.4.2024 09:29:02 CEST | Pressemeddelelse

At være selvstændig freelancer eller have sin lille virksomhed kørende i det daglige, kan være en drøm for mange. Det giver frihed til at arbejde med det, du brænder for, men det bringer også nogle administrative og kedelige udfordringer med sig – specielt når det kommer til at send faktura som privatperson, freelancer eller som lille enkeltmandsvirksomhed uden den helt store omsætning. At sende en faktura kan være en ny og måske lidt skræmmende opgave for mange selvstændige, men med den rigtige forberedelse og information, kan processen blive nemmere og mere flydende.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye