Lidl Danmark

En rabat, der kan mærkes: Lidl giver vintergave til medarbejderne for halvanden million kroner

Del
Med en ekstraordinær rabat på 20 % over udvalgte dage i november, over jul og nytår, og i januar og februar giver dagligvarekæden Lidl alle medarbejdere en håndsrækning.
Hauke Daene og resten af Lidls direktion giver alle medarbejdere i dagligvarekæden en vinterrabat på 20 % på udvalgte dage.
Hauke Daene og resten af Lidls direktion giver alle medarbejdere i dagligvarekæden en vinterrabat på 20 % på udvalgte dage.

“I Lidl har vi valgt at give alle medarbejdere en ekstra økonomisk hjælp. En hjælpder kan være med til at få husholdningsbudgettet til at række lidt længere - især i denne dyre vintertid, hvor mange står i en økonomisk trængt situation. Vi forventer at give en samlet rabat på halvanden million kroner.” 

Sådan fortæller HR-direktør i Lidl, Hauke Daene, der sammen med resten af dagligvarekædens direktion har valgt at give en medarbejderrabat på 20 % på udvalgte dage fra november til og med februar.  

Rabatten kan benyttes både omkring jul og nytår, og så kan den benyttes de sidste to dage i slutningen af november, januar og februar. Medarbejderrabatten gælder alle dagligvarekædens flere end 3600 ansatte i Danmark og påvirker ikke de øvrige personalegoder. 

Vil gerne kvittere for medarbejdernes store indsats

Da dagligvarekædens ledelse i september var på landsdækkende Roadtour til kædens 138 butikker for at tale med medarbejderne, kvitterede direktionen for indsatsen og dialogen med en medarbejderrabat på 20 %. Rabatten blev benyttet flittigt i samtlige butikker, og Lidls medarbejdere fik alt rabat for mere end en kvart million kr. - på blot fire dage. 

Det har inspireret Lidl til at gentage medarbejderrabatten på bestemte dage over vinteren, siger Hauke Daene.   

”Der er tryk på i både dagligvare- og detailhandlen omkring jul og nytår, og vores medarbejdere ved, at der bliver brug for en ekstra indsats - og de leverer hvert eneste år! Den ekstra indsats og arbejdet året i gennem vil vi gerne kvittere for med både en julegave, som vi plejer og en ekstraordinær medarbejderrabat, der kan mærkes.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Hauke Daene og resten af Lidls direktion giver alle medarbejdere i dagligvarekæden en vinterrabat på 20 % på udvalgte dage.
Hauke Daene og resten af Lidls direktion giver alle medarbejdere i dagligvarekæden en vinterrabat på 20 % på udvalgte dage.
Download

Information om Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Carl Blochs Gade 89
8000 Aarhus C

7635 0000http://www.lidl.dk

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som ansvarlig dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem et tillidsfuldt samarbejde med vores partnere garanterer vi et velgennemtænkt vareudbud til den bedste pris.Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 151 danske butikker.Vi arbejder hver dag som aktiv samfundsaktør på at skabe målbar værdi, der rækker ud over Lidls egen forretning. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på presse@lidl.dk.

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl Danmark er ny hovedpartner på Madens Folkemøde22.3.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Når Madens Folkemøde slår dørene op 31. maj - 1. juni 2024, er det med en ny hovedpartner ved bordet. Lidl Danmark og Madens Folkemøde har indgået et partnerskab, som blandt andet betyder, at der i 2024 er særligt fokus på relationen mellem sundhed og mad, at Lidl Danmark bakker op om Ungdommens Madmøde, og at Madens Folkemøde får besøg af Lidl Danmarks danske producenter fra En Bid af Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye