Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Krumspring er Årets Idrætsforening i København 2022

Del
Årets Idrætsforening i København 2022 er idrætsforeningen Krumspring. Med titlen følger 25.000 kroner til foreningen.

Årets Idrætsforening i København 2022 er Idrætsforening Krumspring. Ud af 18 nominerede foreninger var det en enig dommerkomité, der valgte netop Krumspring, der tilbyder gymnastikhold for børn og unge i København.

I bedømmelsen blev der lagt vægt på, at foreningen arbejder for, at flere børn og unge får mulighed for at opleve glæden ved foreningsidrætten, og at de gennem deres idrætstilbud ønsker at medvirke til en øget trivsel blandt børn.

Det glæder kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard (RV):

”Krumspring har virkelig fortjent at vinde Årets Idrætsforening 2022. Foreningen er fyldt med ildsjæle dedikeret til at skabe idræt i børnehøjde. De gør det både sjovt og lærerigt at gå til gymnastik, og det fortjener at blive anerkendt, siger hun.

Krumspring udbyder idrætshold i Vanløse, Brønshøj, Nordvest og Østerbro.

”Det er virkelig godt, at Krumspring rækker ud i flere dele af byen med deres idrætstilbud. Med ni forskellige lokationer i fire forskellige bydele kan børn lige fra Brønshøj til Østerbro komme til gymnastik hos dem. Det er virkelig godt gået,” siger kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard (RV).

Overraskede foreningen på Kirkebjerg Skole

Kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard (RV) besøgte d. 7. november Krumspring til en af deres idrætstimer på Kirkebjerg Skole i Vanløse. Her overrakte hun nyheden om og diplomet på, at de er Årets Idrætsforening i København 2022.

Formand i Idrætsforening Krumspring, Julie Beier, glæder sig over, at de har vundet prisen:

”Vi er beærede og rigtig stolte. Vi synes selvfølgelig, at Krumspring har verdens bedste instruktører, der hver dag yder en kæmpe indsats over for vores medlemmer. Vi går ind i de projekter, vi mener er vigtige og med det mål at udbrede bevægelsesglæden til alle børn uanset baggrund. Det agter vi at fortsætte med så længe som muligt,” siger hun.

Om Årets Idrætsforening

Prisen gives til en københavnsk idrætsforening, der i årets løb har ydet en afgørende indsats for at fremme foreningsidrættens betydning for og vilkår i Københavns Kommune. Med titlen følger 25.000 kr. til foreningen.

Dommerkomitéen består af medlemmerne af Kultur- og Fritidsudvalget samt repræsentanter fra DIF, DGI og Firmaidrætten i København.

I 2022 uddeles prisen for 19. gang.

Medlemmer af Kultur- og Fritidsudvalget siger følgende om kåringen:

Kashif Ahmad (RV): "Det er meget velfortjent at vinde prisen, for det gode og vigtige arbejde Krumspring laver for gymnastikken. Stort tillykke!"

Louise Theilade Thomsen (V): "Det er fuldt fortjent, at Krumspring vinder Årets Idrætsforening. De har formået at få rigtig mange børn med i foreningslivets og idrættens fællesskab og samtidig gjort det oven på en periode præget af corona, der har været rigtig hård for mange foreninger."

De seneste fem års vindere af prisen

2021: Copenhagen Beachvolley

2020: Amager SK

2019: Ørestad IF og Idræt i Dagtimerne

2018: Copenhagen Floorball Club

2017: Nørrebro United

Kontakter

For yderligere information: Kultur- og Fritidsforvaltningen pressetelefon: 33 66 23 45

Billeder

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommunes fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye