TEKNIQ Arbejdsgiverne: Tillykke med valget – og velkommen til virkeligheden!

Del
Vælgerne har talt ved demokratiets festdag, men der er ikke tid for de folkevalgte til at hvile på laurbærrene. En ny virkelighed med energikrise og økonomisk usikkerhed kræver både nytænkning og ansvarlighed fra det nye folketing, mener TEKNIQ Arbejdsgiverne, som repræsenterer 4.100 virksomheder og er Danmarks tredjestørste erhvervs- og arbejdsgiverorganisation.

- Det er en usikker tid for danske virksomheder, hvor vi ser ind i flere kriser, som kun ser ud til at vokse. Der er derfor behov for, at en ny regering dannes hurtigt, og at et samlet folketing samarbejder om løsninger. Danmarks fortsatte velfærd, vækst og grøn omstilling kræver både vilje og knofedt, siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Danmarks virksomheder skal have bedre vilkår for at udvikle og bygge fremtidens samfund.

- Stærke virksomheder er motoren i det danske samfund. Derfor er det en bunden opgave at sikre bedre erhvervsvilkår, hvor det bliver mere attraktivt for landets virksomheder at investere i grønne løsninger, og hvor vi letter de administrative byrder, så virksomhederne kan fokusere på at drive forretning og udvikle vores samfund, siger Troels Blicher Danielsen.

Det kræver ikke mindst kompetent arbejdskraft og investeringer i erhvervsuddannelserne, hvilket en lang række partier da også har lovet i løbet af valgkampen. Nu er det tid til at omsætte løfterne til handling.

- Vi har længe arbejdet for at løfte kvaliteten i erhvervsskolerne – og understreget, at der også skal politisk handling til. Aftalerne og investeringerne kan ikke vente. Der skal fart på, for vi står over for en akut krise, siger Troels Blicher Danielsen.

Kontakter

For yderligere, kontakt kommunikationschef Jonas Forup, jof@tekniq.dk, +45 28301544.

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer en stor del af virksomhederne i det tekniske erhvervsliv, der er drivkraften i den bæredygtige og digitale vækst i Danmark. Virksomhederne beskæftiger cirka 55.000 medarbejdere og har en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye