Dansk Sundhedssikring A/S

Ny CTO i Dansk Sundhedssikring skal sikre digital sundhedsinnovation i særklasse

Del
Som ny CTO overtager Henrik Engmark roret for Dansk Sundhedssikrings ambitiøse IT-strategi og IT-afdeling. Det sker fra 1. november 2022.
Henrik Engmark overtager roret som CTO i Dansk Sundhedssikring fra 1. november 2022.
Henrik Engmark overtager roret som CTO i Dansk Sundhedssikring fra 1. november 2022.

Henrik Engmark skal sikre forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring en førerposition, som Danmarks bedste leverandør af sundhedsløsninger digitalt. Det skal være endnu nemmere for Dansk Sundhedssikrings mere end 500.000 kunder at købe og bruge deres sundhedsforsikring – også på digitale platforme. Målet er at sikre, at kunder hurtigt kan vende tilbage til et liv i balance, når de oplever udfordringer med deres helbred.

Henrik Engmark får direkte reference til administrerende direktør Kent Jensen og bliver den øverste ansvarlige for at sikre, at it og digital innovation gør hverdagen nemmere for kunder og medarbejdere i Dansk Sundhedssikring. Dansk Sundhedssikring skal fortsat være frontløber på digitale sundhedsløsninger til gavn for kunder og samfundet.

”Jeg glæder mig til samarbejdet med Henrik Engmark. Han er den helt rette til at sikre et innovativt og gnidningsfrit digitalt univers, som spiller optimalt sammen med vores forretning og drift til gavn for privatkunder, virksomhedskunder og samfundet. Han får en helt central rolle i Dansk Sundhedssikring, så vi kan fortsætte vores væksteventyr langt ind i fremtiden,” siger Kent Jensen, administrerende direktør for Dansk Sundhedssikring.

Store forventninger 

Kent Jensen har store forventninger til Henrik Engmark, der kommer fra en stilling som COO i AP-pension, hvor han i fire år har været den ledende kraft bag samlingen af tre IT kernesystemer. Han havde her det øverste ansvar for udviklingen af drift, IT og sikkerhed. Henrik Engmark har en lang karriere bag sig fra lignende stillinger i virksomheder som blandt andre Nordea Liv & Pension (nu Velliv), Aleris A/S og Danica Pension og flere.

”Henrik Engmark er den helt rette mand til opgaven. Vi har ambitiøse vækstmål. Vi har haft 10 år med kraftig vækst på salg til virksomheder og har nu over 500.000 kunder. Vores næste væksteventyr bliver salg af sundhedsforsikringer til private borgere fra alle samfundslag. Det sætter endnu større krav til vores digitale infrastruktur, sikkerhed og kernesystemer, der skal understøtte drift, vækst og forretning til fordel for kunder, medarbejdere og samfund,” siger Kent Jensen.

Dansk Sundhedssikring ønsker Henrik Engmark velkommen. Henrik Engmark overtager roret efter Lars Bjerregaard, som forlader Dansk Sundhedssikring. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Henrik Engmark overtager roret som CTO i Dansk Sundhedssikring fra 1. november 2022.
Henrik Engmark overtager roret som CTO i Dansk Sundhedssikring fra 1. november 2022.
Download
Administrerende direktør Kent Jensen har store forventninger til den nye CTO for Dansk Sundhedssikring.
Administrerende direktør Kent Jensen har store forventninger til den nye CTO for Dansk Sundhedssikring.
Download

Information om Dansk Sundhedssikring A/S

Dansk Sundhedssikring A/S
Dansk Sundhedssikring A/S
Hørkær 12B
2730 Herlev

+45 70 20 61 21https://ds-sundhed.dk/

Dansk Sundhedssikring er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vi er en sundhedsfaglig virksomhed, der drives af at sikre vores kunder et sundere liv. Vi har +500.000 kunder via +13.000 arbejdspladser i Danmark.  

PrimaCare er søster virksomhed til Dansk Sundhedssikring og sikrer egne og Dansk Sundhedssikrings kunder adgang til et udbredt kvalitetsnetværk af behandlere i Danmark. Samtidig udbyder PrimaCare sundhedsordninger i Danmark.  

Følg pressemeddelelser fra Dansk Sundhedssikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Sundhedssikring A/S

Nu får endnu flere pensionister nem adgang til en privat sundhedsforsikring8.4.2024 09:01:54 CEST | Pressemeddelelse

De fleste af de 2,7 millioner danskere med en sundhedssikring har den gennem jobbet. Men når pensionsalderen melder sig, er det kun én ud af fem personer, der har en sundhedsforsikring. Det viser en ikke tidligere offentliggjort undersøgelse. Det vil Dansk Sundhedssikring lave om på. Fra juni 2024 tilbyder selskabet en særlig forsikring, som langt flere ældre vil kunne købe.

Ny guide til forældre skal styrke teenageres mentale trivsel10.10.2023 05:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Flere unge mistrives og har brug for hjælp til at tackle hverdagens udfordringer. Her kan forældre hjælpe en stor del af vejen, mener Dansk Sundhedssikring. Derfor udsender deres psykologer en ny guide til forældre med gode råd til, hvordan de kan hjælpe særligt deres teenagere med støtte og vejledning. Det sker på Sindets Dag, WHO’s internationale dag for mental sundhed d. 10. oktober 2023.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye