FORCE Technology

FORCE Technology løfter IoT-området med to stærke profiler

Del
FORCE Technology har hentet Camilla Føns Mortensen og Christian Kloch til virksomhedens IoT-område.

For at styrke IoT-indsatsen yderligere har FORCE Technology ansat to erfarne lederprofiler, Camilla Føns Mortensen og Christian Kloch.

”Vi har set frem til at præsentere ansættelsen af Camilla og Christian. De er begge stærke og kendte profiler på hver deres domæne, og de kommer med lang erfaring og et godt indblik i både den offentlige og private sektors behov og udfordringer inden for IoT. De kan uden tvivl styrke FORCE Technologys samlede profil inden for IoT overfor vores kunder og partnere”, fortæller VP Søren Bronnée Sørensen hos FORCE Technology.

Camilla Føns Mortensen bliver den nye IoT Community Lead for Nordic IoT Centre, som drives i et samarbejde mellem FORCE Technology og Alexandra Instituttet. Hendes opgave bliver at støtte medlemmer og partnere af Nordic IoT Center i at udvikle og implementere bæredygtige IoT-baserede løsninger. Camilla har 20 års erfaring med informations- og kommunikationsteknologi (IKT) og digital transformation inden for både den private og offentlige sektor, de seneste otte år med særlig fokus på IoT og smart cities.

Som IoT Technology Lead skal Christian Kloch hjælpe med at drive innovation og udvikling indenfor IoT. Det skal ske i samarbejde med FORCE Technologys samarbejdspartnere i industrien, hos GTS-institutter, indenfor forskningsverdenen og i den offentlige sektor. IKT og trådløs radiokommunikation har været et omdrejningspunkt i Christians 25-årige karriere, hvor han bl.a. har arbejdet med netværksstrategi, innovation og anvendelse af IKT inden for fx telemedicin, transport og logistik, samt smart city-applikationer.

Christian og Camilla startede i deres stillinger den 1. oktober.

Yderligere information:

Søren Bronnée Sørensen
Vice President, FORCE Technology
sbs@forcetechnology.com
+45 53 38 91 71

Billeder

Information om FORCE Technology

FORCE Technology
FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby

43 25 00 00https://forcetechnology.com/

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

Vi har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt. Og vi er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid.

Med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på over 30 kontorer i 6 lande er vi førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Og som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem.

Følg pressemeddelelser fra FORCE Technology

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra FORCE Technology

Presseinvitation: Verdens største lukkede MEGA loop bliver indviet i Vejen8.5.2023 15:21:31 CEST | Pressemeddelelse

Den 12. maj bliver MEGA loop indviet. Det er verdens største lukkede loop til kalibrering af industrielle flowmålere. Loopet ligger i Vejen i Jylland, og det bliver over dobbelt så stort som de eksisterende kalibreringsfaciliteter i FORCE Technology. MEGA loop kan også håndtere kalibrering med brintblandinger, som er en væsentlig forudsætning for at være parat til at indgå i ambitionen om udbredelsen af Power-to-X i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye