Brikk

Ejendomskometen Brikk nomineret til Nordens bedste

Del
Ejendomsmægleren Brikk, som netop har fået Coop med i ejerkredsen, er som den eneste ejendomsmægler i Danmark og Norden, netop blevet nomineret til at være Nordens mest innovative. Dette til Nordic Proptech Awards 2023.

Sebastian Beres

Nordic Proptech Awards er organiseret af en af ejendomsindustriens brancheorganisationer PropTech Danmark og pendanterne i Sverige, Norge og Finland. Om Nordic Proptech Awards 2023 og Brikk, fortæller Network Director hos Proptech Danmark, Jacob Stoumann: 

“Med Nordic PropTech Awards ønsker vi at sætte fokus på de mange nye og innovative digitale løsninger til ejendomsbranchen, som spirer frem i hele Norden netop nu. “

“Brikk er i vores øjne et rigtig godt eksempel på en nytænkende proptech-virksomhed og en naturlig deltager i Nordic Proptech Awards. De er en hurtigt voksende virksomhed der netop bruger digitale løsninger og forretningsmodeller til at gentænke og innovere, hvordan vi håndterer vores ejendomme hele tiden med fokus på at højne effektivitet, brugeroplevelse og en sammenhængende kunderejse.”

Siden virksomheden blev grundlagt i 2019 er Brikk blevet en af landets 10 største ejendomsmæglerkæder. Med faste salærer på 12.500 kr. hvis man selv ønsker at fremvise, eller 24.500 kr. hvis den lokale Brikk-mægler skal fremvise, samt et ønske om at give bedre service og gennemsigtighed er Brikk vokset med rekordfart. Missionen er at udfordre en konservativ branche samt at blive den største ejendomsmægler i Danmark indenfor 5 år. Om nomineringen siger Direktør Sebastian Beres:

“Vi er utroligt stolte af at være nominerede til en Nordic Proptech Award. Vi søger hele tiden at forbedre både køber- og sælgeroplevelsen for vores kunder og nomineringen er jo bare endnu en bekræftelse, også fra vores egen industri, at vi er på rette vej”.

For Coop som netop er blevet medejere i Brikk, kommer nomineringen da heller ikke som en stor overraskelse:

“God innovation bringer nye ideer og løsninger frem, der både giver mening og som er bæredygtige over tid. Brikk er lykkedes med en helt unik løsning for kunderne, men også med nye muligheder for medarbejderne.” siger Jan Madsen, siger adm. direktør Jan Madsen, Coop Invest.

Nøgleord

Kontakter

Jan MadsenAdm. direktørCoop Invest

Tlf:51593838

Jakob StoumannCommunity DirectorProptech Danmark

Tlf:24475927

Information om Brikk

Brikk
Brikk
Hammerensgade 1, 2. th
1167 København K

https://www.brikk.dk/

Følg pressemeddelelser fra Brikk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Brikk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye