Fokus på innovation inden for vand og miljø den 7. september hos DHI
DHI er et af kun syv akkrediterede GTS-institutter. Den offentlige GTS-organisation er sat i verden for at accelerere erhvervslivets anvendelse af ny viden og teknologi, og GTS-institutterne har et kommercielt samarbejde med op imod 17.000 danske, private virksomheder. Desuden samarbejder GTS-institutterne med flere tusinde danske virksomheder i forsknings- og udviklingsprojekter.
Som GTS-institut søger DHI hele tiden nye veje til at accelerere dansk innovation og til at styrke den danske konkurrenceevne. Deltagerne ved Innovation market day vil derfor få mulighed for at sætte deres eget præg på DHI’s innovationsdagsorden i GTS-regi.
DHI’s fokusområder som GTS-institut er:
- Digitale værktøjer til grøn transformation
- Hav-, vand- og klimamål 2030
- Klimatilpasning og grøn transformation
- Grøn teknologi til blå vækst
DHI driver løbende forskningsaktiviteter inden for disse fire fokusområder og arbejder på løsninger, der er rettet mod de danske virksomheders behov og udfordringer. Og den 7. september vil der blive rig lejlighed til at drøfte både udfordringer, løsninger og muligheder for det danske erhvervsliv og andre partnere i det danske innovationsøkosystem.
Dagens program byder på rundbordssamtaler med relevante temaer og præsentation af DHI’s innovationsaktiviteter, og der vil være begrænset deltagerantal for at sikre tid og plads til dialog.
Hvis man ønsker at deltage i en dag fyldt med diskussioner om innovation inden for vand og miljø, kan man tilmelde sig her.
Billeder
Links
Information om DHI A/S
DHI er en global rådgivningsvirksomhed med digitalt fokus, der finder nye og innovative løsninger til at anvende, håndtere og leve med vand og til at beskytte vandrelaterede økosystemer. Vand er et kerneelement i bæredygtig udvikling og er afgørende for både socioøkonomisk udvikling, sunde økosystemer og menneskets overlevelse.
DHI leverer banebrydende rådgivning funderet i dyb viden, førende modelleringskompetencer, software og løbende innovation. DHI’s ekspertise omfatter alle vandmiljøer – fra floder og vandreservoirer til oceaner og kyster til storbyer og fabrikker. Med global viden udvikler DHI’s lokale teams skræddersyede løsninger og leverer specialiserede ydelser med henblik på at løse specifikke vandudfordringer inden for ni markedssegmenter, deriblandt vand i storbyer, marineinfrastruktur, vandressourcer, energi og havne.
DHI understøtter kunderne med avancerede teknologier og global træning og videndeling baseret på MIKE Powered by DHI og THE ACADEMY by DHI.
DHI har haft hovedkvarter i Danmark siden 1964 og har over 1.000 højtkvalificerede medarbejdere, der arbejder fra kontorer i mere end 30 lande. DHI er selvejet og havde en omsætning på EUR 110 mio. i 2020.
Følg pressemeddelelser fra DHI A/S
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra DHI A/S
Ny FN-rapport viser broget billede af Danmarks indsats for vand28.8.2024 13:24:59 CEST | Pressemeddelelse
Nye tal fra FN's miljøprogram UNEP fremhæver Danmarks evne til at holde styr på sine vandressourcer, men vi dumper, når det kommer til vores grundvand. DHI har deltaget i arbejdet med rapporten, der gør status på verdensmålene om vand.
DHI styrker fokus på udvikling og AI med ny erfaren CTO12.6.2024 10:18:37 CEST | Pressemeddelelse
DHI henter erfaren IT-profil med speciale inden for softwareudvikling og forskningsteknologier og ansætter Na’Tosha Bard som Chief Technology Officer. Na’Tosha Bard kommer fra en stilling som CTO og Senior Vice President i KMD.
DHI henter erfaren grøn profil til bestyrelsen18.4.2024 11:30:00 CEST | Pressemeddelelse
Tove Feld indtræder i bestyrelsen for DHI A/S. Hun er en erfaren bestyrelsesprofil med baggrund i international ledelse og speciale inden for bæredygtig teknologi og grøn omstilling. Tove Feld afløser Merete Søby, som har været en del af bestyrelsen siden 2016.
DNA-spor afslører dyrelivet på havbunden ved Femern-byggeri6.3.2024 10:57:13 CET | Blog
Ved hjælp af en helt ny genetisk metode vil forskere sammen med Sund & Bælt kortlægge, hvordan dyrelivet i havet klarer sig langs Lollands sydkyst tæt på byggeriet af Femern Bælt-tunnelen til Tyskland. Resultaterne skal give ny viden om havmiljøets evne til at tilpasse sig store menneskeskabte forandringer.
DHI skal overvåge fugle og flagermus i banebrydende ny hollandsk havvindmøllepark15.2.2024 07:30:00 CET | Pressemeddelelse
Med en kombination af radarer, kameraer, akustiske sensorer og kunstig intelligens skal DHI være med til at bevise, at grøn energi og biodiversitet godt kan gå hånd i hånd. I Ecowendes kommende hollandske havvindmøllepark Hollandse Kust West, der vil sætte nye standarder for beskyttelse af dyreliv, skal DHI stå for den fuldt automatiserede overvågning af fugle og flagermus.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum