Dantaxi 4x48 A/S

Samme taxi-app i Danmarks 14 største byer

Del
Dantaxi er netop kørt ind i Esbjerg, og dermed kan selskabets taxi-app bruges i de 14 største byer i Danmark.
Samme taxi-app i Danmarks 14 største byer.
Samme taxi-app i Danmarks 14 største byer.

Har man i Esbjerg forsøgt at bestille taxi med Danmarks mest udbredte, næsten-landsdækkende, taxi-app er man hidtil blevet skuffet. Dantaxi, der står bag app’en, har nemlig ikke haft vogne i Danmarks femtestørste by.  Men ved at selskabet nu har indgået aftaler med lokale vognmænd, har kunderne i Esbjerg fået et nyt taxiselskab at bestille taxi fra.

- Det har været lidt af en tilsnigelse, at vi har kaldt os landsdækkende, uden at vi har været til stede i Esbjerg. Men det råder vi bod på nu. Vi har indgået aftaler med lokale taxivognmænd, og har netop åbnet for taxibestillinger i byen. Vi ser frem til at betjene byens borgere, og vil gøre det lettere for dem at få fat i en taxi, forklarer selskabets kommercielle direktør, Vibeke Wolfsberg.

I opstartsfasen vil Dantaxi i Esbjerg råde over 12 taxier. Ved årsskiftet regner selskabet med op mod 20 vogne i byen.

Taxierne er let genkendelige med samme profilindpakning som Dantaxis øvrige 1.800 vogne på landsplan. Med Dantaxi i Esbjerg kan samme app bruges til taxi-bestilling i det meste af Danmark - herunder i Danmarks 14 største byer.

Eller sagt på en anden måde: Fire ud af fem Danske husstande kan bestille taxi til deres adresse med Dantaxi app'en.

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Samme taxi-app i Danmarks 14 største byer.
Samme taxi-app i Danmarks 14 største byer.
Download
Samme taxi-app i Danmarks 14 største byer.
Samme taxi-app i Danmarks 14 største byer.
Download
En af Esbjergs taxivognmand Jan Schou Jørgensen.
En af Esbjergs taxivognmand Jan Schou Jørgensen.
Download

Information om Dantaxi 4x48 A/S

Dantaxi 4x48 A/S
Dantaxi 4x48 A/S
Krogshøjvej 49
2880 Bagsværd

48 48 48 48https://dantaxi.dk/

Om Dantaxi

  • Med Dantaxi i Esbjerg er selskabet repræsenteret i 76 af Danmarks 98 kommuner. Relativt tæt på Esbjerg er Dantaxi til stede i Billund, Herning, Vejle og Aabenraa kommuner.

  • Dantaxi’s vogne kører på tværs af kommunegrænserne, og chaufførerne hjælper til i nabobyerne ved travlhed.

  • Dantaxi’s app er Danmarks eneste landsdækkende app, og er nu også virksom i Esbjerg. Med app’en kan man bestille taxi i det meste af Danmark - herunder i Danmarks 14 største byer.

  • Foruden app-bestilling kan Dantaxi bestilles på telefon eller direkte på selskabets hjemmeside.

  • På landsplan har Dantaxi 1.800 taxier, hvoraf 310 kører på el. 

  • Dantaxi er en del af Moove Group, der blev dannet i april 2022 med det formål at skabe en moderne, konkurrencedygtig mobilitetsvirksomhed, der ikke er begrænset til bestemte transportformer.

Følg pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Esbjerg i front med elektriske taxier15.5.2024 07:19:22 CEST | Pressemeddelelse

Det er to år siden, at taxiselskabet Dantaxi kom til Esbjerg, og siden lanceringen har de lokale vognmænd fra selskabet haft fuld fart på – ikke mindst med at sætte strøm til taxa’erne. Udviklingen er gået så stærkt, at der nu bare er en enkelt af de gammeldags almindelige dieseltaxaer tilbage blandt selskabets vogne i byen. Den resterende del består af cirka 50% elbiler suppleret med et antal plug-in hybrider og to store vogne.

Partytaxaer er populære i Region Hovedstaden: Kunder vil have fest på taxaturen22.3.2024 06:05:00 CET | Pressemeddelelse

Til kørsel i nattelivet vælger flere og flere en såkaldt partytaxa, der er en taxa med partylys, musikanlæg samt mulighed for at nyde medbragte drikkevarer. Alene i årets første tre måneder er antallet af partytaxaer i Dantaxi steget med 20%. Hovedparten af selskabets partytaxaer kører i Københavnsområdet, og selskabets kommercielle direktør forventer 100 partytaxaer klar til festivalsæsonen. Årsagerne til populariteten er flere, lyder det fra selskabet; men at gøre transporten til en del af festoplevelsen kombineret med nem adgang til bestilling nævnes som to vigtige faktorer.

Populære partytaxaer: Kunder vil have fest på taxaturen22.3.2024 06:03:00 CET | Pressemeddelelse

Til kørsel i nattelivet vælger flere og flere en såkaldt partytaxa, der er en taxa med partylys, musikanlæg samt mulighed for at nyde medbragte drikkevarer. Alene i årets første tre måneder er antallet af partytaxaer i Dantaxi, der er Danmarks største taxaselskab, steget med 20%. Selskabets kommercielle direktør forventer 100 partytaxaer klar til festivalsæsonen. Årsagerne til populariteten er flere, lyder det fra selskabet; men at gøre transporten til en del af festoplevelsen kombineret med nem adgang til bestilling nævnes som to vigtige faktorer

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye