Columbus

Columbus udnævner Michaël Navon som global ansvarlig for forretningsområdet Strategy & Change

Del
Columbus har udnævnt Michaël Navon som Business Line Executive for det strategiske forretningsområde Strategy & Change, hvor han skal lede udviklingen og væksten af digital og strategisk rådgivning til kunder.

Michaël Navon skal stå i spidsen for at udvikle og vokse Columbus’ globale forretningsområde Strategy & Change, som er et strategisk fokus i Columbus’ vækstambition om at blive kundernes foretrukne digitale rådgiver.

“Michaël Navon har dyb viden og kompetencer indenfor ledelsesrådgivning, change management og digital transformation og er samtidig en erfaren leder med en international profil. Jeg ser frem til at få Michaël om bord til at accelerere et af vores strategiske forretningsområder indenfor digital rådgivning”, siger koncernchef i Columbus, Søren Krogh Knudsen.

Michaël Navon kommer med mere end 20 års erfaring fra IT- og konsulentbranchen, senest som EMEA Transformation Lead hos Red Hat. Han har tidligere haft internationale stillinger i Ericsson, HP og Accenture. Han tiltræder hos Columbus den 1. august 2022.

”Det er en stor ære at blive en del af Columbus og jeg ser frem til at støtte den fortsatte profitable vækst ved at udvikle og styrke Columbus’ højt kvalificerede medarbejdere indenfor Strategy & Change. Jeg ser frem til at positionere Columbus’ unikke ekspertise i markedet og fungere som strategisk rådgiver for kunder, så de opnår reel værdi af deres forretningstransformation”, siger Michaël Navon.

Med Columbus’ Focus23-strategi øger virksomheden sit fokus på digital rådgivning til større kunder i detail-, produktions- og fødevarebrancherne. Ved at kombinere teknologisk ekspertise med dyb brancheforståelse, hjælper Columbus med at skabe et solidt fundament for forandringsprocessen og tegne en strategisk retning for den digitale udvikling. Forretningsområdet Strategy & Change er centralt i at sikre at kunderne opnår det forretningsmæssige udbytte af den digitale transformationsrejse.

Kontakter

Billeder

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com

Columbus er en global IT-service og konsulentvirksomhed specialiseret i digital transformation. Columbus beskæftiger mere end 1.500 digitale rådgivere og konsulenter inden for fremstillings- og procesindustrien samt detail og fødevarer. Vi tilbyder forretningskritiske løsninger inden for Strategy & Change, Cloud ERP, Data & Analytics, Application Management, Digital Commerce og Customer Experience. Columbus har hovedsæde i Danmark samt kontorer og partnere over hele verden – vi leverer vores løsninger og tjenester lokalt på globalt plan. www.columbusglobal.com

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

Stærkt Q3-regnskab, nye ambitiøse vækstmål for 2024-2026 samt nyt fokus på Life Science15.11.2023 09:13:36 CET | Pressemeddelelse

I tredje kvartal 2023 leverede Columbus endnu en gang en flot organisk toplinjevækst på 15% (korrigeret for opkøb og valuta) og fremgangen i driftsresultatet (EBITDA) blev på hele 28%. Der er nu skabt et solidt fundament for den kommende strategiperiode – New Heights – som især vil fokusere på et løft af profitabiliteten med et mål for EBITDA-marginen på 15% ved udgangen af 2026. Columbus forventer i tillæg en gennemsnitlig årlig toplinjevækst på 10% i 2024-2026.

Ny analyse af Columbus' regnskab for Q2 20231.9.2023 09:11:13 CEST | Pressemeddelelse

Analysen konkluderer bl.a. at: Columbus leverer, hvad der stilles i udsigt. Der er opnået en vækst korrigeret for opkøb og valuta på 16 % i andet kvartal (19 % korrigeret for valuta og inklusiv opkøb) og 14 % i første halvår. I andet kvartal er det lykkedes at fakturere 70 % af konsulenternes timeforbrug. Det vidner om øget effektivitet, der er et af målene fra Focus23 strategien. Med eksekvering af Focus23 strategien fremstår Columbus stringent og fokuseret på servicering af kernekundegruppen. Analysen kan findes her: https://ir.columbusglobal.com/static-files/96127943-4e58-4e34-97be-3790aa0f0a06

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum