Dantaxi 4x48 A/S

Drop løbehjulet hvis promillen er for høj

Del
Samarbejdet mellem Dantaxi og TIER udvides. Sommer og sol er for mange lig med fest og socialt samvær samt et glas eller to med familie og venner. Men bliver promillen for høj, skal man holde sig fra løbehjul og i stedet vælge taxi til hjemkørslen. Det mener TIER Mobility og Dantaxi, der råder over hhv. 800 el-løbehjul og 1.000 taxier i København og på Frederiksberg. Tiltaget mellem de tohjulede og de firhjulede hilses velkommen på Rådhuset.
Er promillen for høj, skal man ikke køre på  løbehjul.
Er promillen for høj, skal man ikke køre på løbehjul.

I foråret indledte de to transportselskaber TIER Mobility og Dantaxi et samarbejde for at undgå kørsel i påvirket tilstand på TIER’s delecykler.  Nu udvides samarbejdet til at omfatte TIER's 800 el-løbehjul, der netop er sat på gaden i København og på Frederiksberg.

Hvis du har drukket, skal du tage taxi i stedet for løbehjul

Som resultat af samarbejdet spørges aktive brugere på TIER app’en, torsdag til søndag i tidsrummet mellem 22.00 og 05.00, om de har drukket alkohol – hvis "ja" bliver de henvist til Dantaxi’s app og tydeligt instrueret i ikke at tage et TIER løbehjul hjem.

Vi er glade for at udvide samarbejdet med Dantaxi. Sammen har vi udviklet en løsning, der ikke bare tilskynder folk til at lade løbehjulet stå, men også gør det nemt at vælge et sikkert og ansvarligt alternativ. Det er i alles interesse at undgå spirituskørsel. Vi ønsker ikke at se nogle, komme til skade på et løbehjul, siger TIER’s Regional City Manager i Danmark, Frederik Heesch Hansen.

Hos Dantaxi ser man samarbejdet som en naturlig udvikling i den forandring storbyen i disse år undergår:

Tendensen er, at mikromobilitet og delebiler vinder frem på bekostning af den privatejede bil. Samarbejdet viser, hvordan forskellige mobilitetsformer smelter sammen. Ved hjælp af teknologi tilpasses brugernes forskellige behov på forskellige tidspunkter, siger kommerciel direktør i Dantaxi, Vibeke Wolfsberg.

Positivt at konkurrerende virksomheder samarbejder

At to virksomheder, der ellers er i konkurrence, er gået sammen om at mindske spirituskørsel, bliver hilst velkommen på Københavns Rådhus:

Det er virkelig positivt, at to ellers konkurrerende virksomheder er gået sammen om at få københavnerne sikkert hjem. Det er nemt at hoppe på et el-løbehjul, når man skal fra A til B, men de bør bestemt ikke bruges, når man har indtaget alkohol, udtaler Louise Theilade Thomsen, medlem af Teknik- og miljøudvalget for Venstre.

Samarbejdet er ikke kun begrænset til TIER's løbehjul og delecykler i København. 
Men er også virksom i Herning og Odense.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Er promillen for høj, skal man ikke køre på  løbehjul.
Er promillen for høj, skal man ikke køre på løbehjul.
Download
Kommerciel direktør i Dantaxi, Vibeke Wolfsberg og TIER’s Regional City Manager i Danmark, Frederik Heesch Hansen.
Kommerciel direktør i Dantaxi, Vibeke Wolfsberg og TIER’s Regional City Manager i Danmark, Frederik Heesch Hansen.
Download
Det er ikke altid, at de tohjulede og de firhjulede kan finde sammen i fælles sag. Men fælles sag er lige netop, hvad TIER Mobility og Dantaxi har taget initiativ til.
Det er ikke altid, at de tohjulede og de firhjulede kan finde sammen i fælles sag. Men fælles sag er lige netop, hvad TIER Mobility og Dantaxi har taget initiativ til.
Download

Information om Dantaxi 4x48 A/S

Dantaxi 4x48 A/S
Dantaxi 4x48 A/S
Krogshøjvej 49
2880 Bagsværd

48 48 48 48https://dantaxi.dk/

Om Dantaxi

Dantaxi er Danmarks største taxiselskab. Selskabet har 85 års erfaring i at sikre kunder tryg og personlig service. I København har Dantaxi 1.000 taxier tilknyttet. På landsplan har Dantaxi 1.800 taxier, hvor 310 af taxierne kører på el. www.dantaxi.dk 

Dantaxi er en del af Moove Group, der blev dannet i april 2022 med det formål at skabe en moderne, konkurrencedygtig mobilitetsvirksomhed, der ikke er begrænset til bestemte transportformer. www.moovegroup.com

Om TIER Mobility

TIER Mobility er verdens førende udbyder af delt mikromobilitet, med missionen: Change Mobility for Good. Ved at tilbyde folk en række delte, lette elektriske køretøjer, fra el-løbehjul til elcykler og el-knallerter, drevet af TIER Energy Network, hjælper TIER byer med at reducere deres afhængighed af biler. TIER, der blev stiftet i 2018 af Lawrence Leuschner, Matthias Laug og Julian Blessin, har sit hovedsæde i Berlin og er i øjeblikket aktiv i mere end 500 byer i 28 lande i Nordamerika, Europa og Mellemøsten. Med et fokus på at tilbyde den mest sikre, rimelige og bæredygtige mobilitetsløsning har TIER været klimaneutral siden 2020.

TIERs investorer omfatter SoftBank Vision Fund 2, Mubadala Capital, Northzone, Goodwater Capital og White Star Capital. For mere information, besøg www.tier.app

 

 

Følg pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Et tilfældigt møde kan ændre alt: Dantaxi efterlyser din bedste taxioplevelse26.9.2023 12:40:38 CEST | Pressemeddelelse

En af efterårets store filmoplevelser i biografen bliver uden tvivl Madeleines Paris, der er instrueret af franskmanden Christian Carion, der tidligere har stået bag den Oscar-nominerede film Joyeux Noël. I Madeleines Paris ringer den 92-årige Madeleine efter en taxi, som skal bringe hende til det alderdomshjem, hvor hun skal flytte hen. Taxichaufføren Charles kører Madeleine forbi de steder i Paris, der har haft betydning for hendes liv. I forbindelse med filmens premiere i danske biografer efterlyser taxiselskabet Dantaxi de bedste og mest specielle taxioplevelser.

Nem adgang til taxi i Slagelse Kommune: 9 ud af 10 er fremme inden for 15 minutter4.9.2023 15:36:10 CEST | Pressemeddelelse

Skal man bruge taxi i Slagelse Kommune, går der som oftest ikke mange øjeblikke, før den holder foran døren. Den gennemsnitlige ventetid på taxi i Kommunen er nemlig kun cirka seks minutter, og inden for maksimalt 15 minutter har 92% fået en taxi. Det viser tal fra Dantaxi, der er byens største taxiselskab. Den hurtige responstid kommer ikke bag på taxivognmand i Slagelse, Kim Sørensen, der peger på flere årsager hertil.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum