DI Bornholm

Bornholms DI formand takker af efter 11 år

Del
En god færgeforbindelse, bedre vilkår for Bornholms virksomheder og utallige dialogmøder med regionskommunens politikere og embedsfolk. Det er noget af det, der har fyldt en pæn del af Kenn Kjellbergs dagligdag de sidste 11 år.

Som formand for DI Bornholm og de 137 medlemsvirksomheder i foreningen er Kjellberg kendt som en engageret, tålmodig og indsigtsfuld talsmand for det bornholmske erhvervsliv. Men nu takker han af og overlader posten til foreningens næstformand direktør Michael Almeborg fra Ole Almeborg A/S.

Det er ikke mindst færgebetjeningen, der har optaget Kenn Kjellberg, som til daglig er direktør i Victor-Vask A/S.

- Færgerne er vores kontakt til omverdenen, og mange virksomheder og borgere er afhængige af, at de sejler regelmæssigt og er til at betale. Men her som i alle andre dele af erhvervspolitikken er det vigtigt, at politikerne tænker langsigtet og sørger for, at løsningerne er fremtidssikret, siger den afgående formand.

Og der er blevet lagt mærke til ham i DI’s hovedsæde på Rådhuspladsen i København.

- Kenn Kjellberg er mester i konstruktiv dialog, og det har der været brug for gennem årene. Ikke mindst når debatten handlede om, at der var plads til forbedring i regionskommunens service over for de lokale virksomheder, siger chef for erhvervsudvikling Annette Christensen, der har ansvaret for de regionale foreninger i DI.

En del af den tid, Kenn Kjellberg nu får til overs, skal bruges bag roret på den gamle galease ”Mester” fra 1903. Han fejres med en reception på Green Solutions House, Strandvejen 79 i Rønne tirsdag den 28. juni kl. 13–15.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Information om DI Bornholm

DI Bornholm
DI BornholmFor yderligere information om DI Bornholm:

Konsulent Lotte Jespersen
Mail: loje@di.dk 
Tlf. 3377 3848
Mobil: 3136 3410

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Bornholm

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Bornholm

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum