Dantaxi 4x48 A/S

Antallet af taxier mere end fordobles under Folkemøde

Del
I denne uge ankommer 18 Dantaxi’er til Bornholm for at assistere øens faste stab af taxier. Forstærkningen bringer antallet af taxier op på det højeste niveau i Folkemødets historie.
El-taxier skal assistere øens faste stab af taxier.
El-taxier skal assistere øens faste stab af taxier.

Folkemødet på Bornholm er i 2022 tilbage i fuld form, og det bringer efterspørgslen på taxier i vejret. I lighed med tidligere år hjælper taxier overfra til, og indgår i Dantaxi Bornholms vognpark i de fire dage Folkemødet løber af stablen. I år består forstærkningen af hele 18 vogne, og dermed kommer det samlede antal af taxier op på 33 hos Dantaxi Bornholm.

De 18 vogne består af ni almindelige taxier, tre store vogne og seks el-taxier. Antallet af el-taxier er tilpasset den nuværende ladeinfrastruktur på øen, forklarer kommerciel direktør hos Dantaxi, Vibeke Wolfsberg:

Vi har i år valgt at indsætte seks el-taxier, da vi vurderer, at det er et realistisk antal i forhold til det antal af offentlige ladestandere, der pt. er tilgængelige på Bornholm. Vi noterer os, at der er planlagt etablering af flere ladestandere på øen over de næste år. En udvikling vi finder særdeles positiv og helt i tråd med Dantaxi's målsætning om at udfase dieseltaxien indenfor en kortere årrække.

Daglig leder af Dantaxi Bornholm, Benny Jensen, tilføjer, at selv om antallet af taxier på Bornholm nu er det største i Folkemødets historie, kan der stadig opstå flaskehalsproblemer i bestemte tidsrum:

Vores erfaring fra alle tidligere år viser, at der kan opstå ventetid ved flyankomst og ved færge- ankomst og afgang.  Jeg håber, at vores kunder har forståelse for, at det kan betyde ventetid, når mange skal bruge en taxi på samme tid.

Dantaxi Bornholm er eneste taxiselskab, der dækker hele øen. Til hverdag råder selskabet over 15 vogne.

Kontakter

Billeder

El-taxier skal assistere øens faste stab af taxier.
El-taxier skal assistere øens faste stab af taxier.
Download

Information om Dantaxi 4x48 A/S

Dantaxi 4x48 A/S
Dantaxi 4x48 A/S
Krogshøjvej 49
2880 Bagsværd

48 48 48 48https://dantaxi.dk/

Følg pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Partytaxaer er populære i Region Hovedstaden: Kunder vil have fest på taxaturen22.3.2024 06:05:00 CET | Pressemeddelelse

Til kørsel i nattelivet vælger flere og flere en såkaldt partytaxa, der er en taxa med partylys, musikanlæg samt mulighed for at nyde medbragte drikkevarer. Alene i årets første tre måneder er antallet af partytaxaer i Dantaxi steget med 20%. Hovedparten af selskabets partytaxaer kører i Københavnsområdet, og selskabets kommercielle direktør forventer 100 partytaxaer klar til festivalsæsonen. Årsagerne til populariteten er flere, lyder det fra selskabet; men at gøre transporten til en del af festoplevelsen kombineret med nem adgang til bestilling nævnes som to vigtige faktorer.

Populære partytaxaer: Kunder vil have fest på taxaturen22.3.2024 06:03:00 CET | Pressemeddelelse

Til kørsel i nattelivet vælger flere og flere en såkaldt partytaxa, der er en taxa med partylys, musikanlæg samt mulighed for at nyde medbragte drikkevarer. Alene i årets første tre måneder er antallet af partytaxaer i Dantaxi, der er Danmarks største taxaselskab, steget med 20%. Selskabets kommercielle direktør forventer 100 partytaxaer klar til festivalsæsonen. Årsagerne til populariteten er flere, lyder det fra selskabet; men at gøre transporten til en del af festoplevelsen kombineret med nem adgang til bestilling nævnes som to vigtige faktorer

Et tilfældigt møde kan ændre alt: Dantaxi efterlyser din bedste taxioplevelse26.9.2023 12:40:38 CEST | Pressemeddelelse

En af efterårets store filmoplevelser i biografen bliver uden tvivl Madeleines Paris, der er instrueret af franskmanden Christian Carion, der tidligere har stået bag den Oscar-nominerede film Joyeux Noël. I Madeleines Paris ringer den 92-årige Madeleine efter en taxi, som skal bringe hende til det alderdomshjem, hvor hun skal flytte hen. Taxichaufføren Charles kører Madeleine forbi de steder i Paris, der har haft betydning for hendes liv. I forbindelse med filmens premiere i danske biografer efterlyser taxiselskabet Dantaxi de bedste og mest specielle taxioplevelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye