Sikkerhedsstyrelsen

Espressokande tilbagekaldes – fare for forbrændinger

Del
IKEA tilbagekalder alle METALLISK espressokander, da der er risiko for, at produktet kan briste og forårsage forbrændinger.

IKEA har fået besked om fire tilfælde, hvor forbrugere er kommet til skade, da kanden bristede under brug. Derfor tilbagekalder IKEA nu alle solgte espressokander fra forbrugerne.

Kanden er solgt i perioden april 2020 til april 2022.

Alle der har en METALLISK espressokande, bør straks stoppe med at bruge den, og returnere den til IKEA. Kvittering er ikke nødvendig for at få pengene tilbage.

Billeder

Links

Information om Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen
Sikkerhedsstyrelsen
Esbjerg Brygge 30
6700 Esbjerg

3373 2000http://www.sik.dk

Sikkerhedsstyrelsens pressetelefon: 22 38 44 51

Følg pressemeddelelser fra Sikkerhedsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sikkerhedsstyrelsen

Fejl ved en stor del af testede gaskogeblus og gasvarmeplader fra EU-landene23.11.2023 13:47:46 CET | Pressemeddelelse

Skarpe kanter, brandvarme overflader, utilsigtede udslip af gas, svigt i gastilførslen og brændere, der ændrede form i brug var nogle af de grundlæggende problemer, der blev afdækket, da 27 gaskogeblus og gasvarmeplader blev testet i et fælles EU-projekt. Testen viste, at 15 af de undersøgte gasprodukter havde en eller flere tekniske fejl, mens 23 af de 27 testede produkter havde fejl ved mærkning eller dokumentation.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum