Vi vil hylde produktionsvirksomheder, der har fremmet bæredygtighed gennem øget digitalisering – er det jer?

Del
Vi vil gerne bringe jeres gode historier frem i lyset, så I produktionsvirksomheder, der allerede er godt i gang med digitalisering og bæredygtighed, kan inspirere andre virksomheder. En datadrevet bæredygtig omstilling af produktionsindustrien er ikke bare en nødvendighed, hvis vi skal reducere CO2-udledningen med 70% i 2030, det kan samtidig styrke virksomhedernes vækst og konkurrenceevne. Hvis vi får de gode historier frem i lyset, vil andre tænke ”hvis de kan, så kan jeg også” og dermed spredes ringene i vandet.

Vi ved af erfaring, at det første skridt er det sværeste, at normer er en stærk drivkraft for at ændre adfærd, og at mennesker engageres af historier i højere grad end facts. Derfor vil vi udvikle et initiativkatalog, der kan bringe danske produktionsvirksomheder fra tanke til handling, når det gælder datadrevet bæredygtig vækst. Vi mangler nemlig momentum for den digitale grønne omstilling i Danmark, og at inspireres af andres historier og lære af andres erfaringer kan være med til at skabe det momentum. 

Er du en del af en produktionsvirksomhed, hvor I har fremmet bæredygtighed gennem øget digitalisering, så hører vi meget gerne fra dig – så vi kan få jeres bedste og mest inspirerende eksempler med i initiativkataloget. Vi vil også meget gerne høre fra jer, hvis I stadig er på vej eller måske kun lige har startet rejsen. 

Tag fat i Trine Plambech på trine.plambech@alexandra.dk for at høre mere om dine muligheder for at komme med i initiativkataloget!

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet
Alexandra Instituttet
Åbogade 34 · Rued Langgaards Vej 7
8200 Aarhus N · 2300 København S

+45 70 27 70 12https://alexandra.dk

100 eksperter under ét tag 

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og -teknologi. Vores udgangspunkt er samfundsmæssige problemstillinger og behov for at omsætte den nyeste forskning til innovative løsninger. 

Hos os finder du stærke kompetencer inden for blandt andet computer graphics, kunstig intelligens, internet of things, big data, cybersikkerhed, interaktionsdesign og smarte produkter

Vi arbejder i et tværfagligt miljø og er et hold af højtkvalificerede specialister, der hurtigt kan forstå din organisations og dine brugeres problemstillinger.

 
 

Følg pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Udviklingsforløb hjalp CeramicSpeed med at sætte retningen for deres IoT-sikkerhed16.10.2023 10:41:30 CEST | Pressemeddelelse

CeramicSpeed har specialiseret sig i at producere kuglelejer til industrien og cykelsporten. De har samtidig udvidet forretningen med digitalt spor ved at lancere en app til cykelsporten og en kommende sensor til industrien. Derfor har de haft brug for at få hjælp til at sætte en retning for deres IoT-sikkerhed. Det fik det ved at deltage i et gratis kursusforløb i IoT-sikkerhed.

Kursusforløb hjalp Enkotec med at få styr på deres IoT-sikkerhed13.10.2023 12:11:16 CEST | Pressemeddelelse

IoT-sikkerhed kræver både overblik over trusselsbilledet og mange kompetencer i maskinrummet. Sådan lyder det fra Enkotec, der producerer maskiner til sømproduktion, og som havde behov for at få belyst potentielle sikkerhedsaspekter. De fik hjælp ved at deltage i et af de kursusforløb i IoT-sikkerhed, som Alexandra Instituttet arrangerer i samarbejde med Industriens Fond i regi af CyPro-projektet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum