FORCE Technology

Årets IoT-løsning 2022 kåres i september

Del
FORCE Technology og Alexandra Instituttet lancerede sidste år sammen med DigitalLead, DI Digital, Ingeniøren og EOT - Electronics of Tomorrow kåringen af Årets bedste IoT-løsning i Danmark. Nu uddeles prisen for anden gang.

Kåringen sker i regi af Nordic IoT Centre, som drives af de to GTS-virksomheder FORCE Technology og Alexandra Instituttet i samarbejde med aktører og partnere fra det digitale innovationslandskab i Danmark.

”Vi ønsker at sætte fokus på et centralt område i den digitale transformation, nemlig evnen til at skabe eller omforme fysiske objekter til digitale enheder. Ved hjælp af IoT-løsninger kan vi gennem digitalisering øge velstand, bæredygtighed og livskvalitet til glæde for både industri og samfund. Det var et tæt felt sidste år, så jeg glæder mig til at se de mange spændende og innovative IoT-løsninger og i sidste ende finde årets bedste”, siger Anders Mynster, der er afdelingschef, IoT Technology & Architecture, FORCE Technology og leder af Nordic IoT Centre.

Bæredygtighed, økonomisk forbedring og livskvalitet
I konkurrencen, der officielt løber fra den 21. april til den 31. maj, opfordrer partnerne alle virksomheder, brugere og leverandører af IoT-løsninger til at indstille deres bud på Årets IoT-løsning. Den 17. august vil de tre bedste kandidater blive offentliggjort i et finalefelt.
Ved kåringen den 29. september på Digitaliseringsmessen vil ejeren af løsningen modtage prisen for Årets IoT-løsning. Som sidste år vil bedømmelsen især lægge vægt på den værdi og effekt, de indstillede IoT-løsninger skaber for brugerne og samfundet, dvs. om løsningen skaber:

• øget bæredygtighed
• øget produktivitet/omsætning
• bedre velfærd/livskvalitet.

”Vi så mange smarte og gode løsninger sidste år, så mit håb er, at både bredden og diversiteten i ansøgerfeltet vil holde samme niveau som tidligere, og selvfølgelig at så mange virksomheder, brugere og leverandører som muligt ønsker at dele deres løsninger med os”, siger Anders Mynster.

Erfaren dommerkomité skal kåre vinderen
Dommerkomitéen har stor indsigt i IoT-området og i digitaliseringen af virksomheder og samfund. Den er både ansvarlig for udvælgelsen af de 3 finalekandidater og kåringen af den endelige vinder.

I 2022 består komitéen af:

Anders Struwe Mynster, FORCE Technology og leder af Nordic IoT Centre
Carolina Benjaminsen, adm. dir. for DigitalLead
Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør i DI Digital
Jacob Høffer Larsen, specialkonsulent, Digitalisering og Teknologi, KL
Mirko Presser, lektor ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Aarhus Universitet
Laurids Hovgaard, journalist på Ingeniøren med speciale i digitale teknologier.

Information om FORCE Technology

FORCE Technology
FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby

43 25 00 00https://forcetechnology.com/

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

Vi har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt. Og vi er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid.

Med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på over 30 kontorer i 6 lande er vi førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Og som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem.

Følg pressemeddelelser fra FORCE Technology

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra FORCE Technology

Presseinvitation: Verdens største lukkede MEGA loop bliver indviet i Vejen8.5.2023 15:21:31 CEST | Pressemeddelelse

Den 12. maj bliver MEGA loop indviet. Det er verdens største lukkede loop til kalibrering af industrielle flowmålere. Loopet ligger i Vejen i Jylland, og det bliver over dobbelt så stort som de eksisterende kalibreringsfaciliteter i FORCE Technology. MEGA loop kan også håndtere kalibrering med brintblandinger, som er en væsentlig forudsætning for at være parat til at indgå i ambitionen om udbredelsen af Power-to-X i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye