Byggmax

Sveriges største byggemarked indtager Danmark

Del
Byggmax, Sveriges største byggemarkedskæde, er klar til at indtage Danmark. Med en række nye butiksåbninger, en stærk online-tilstedeværelse og konkurrencedygtige priser øger Byggmax konkurrencen yderlige.
Byggmax åbner i Danmark
Byggmax åbner i Danmark

Byggmax slår dørene op til den første butik i eget navn i Danmark. Butikken åbner i Vejle til sommer. Den svenske gigant ser potentiale i at åbne omkring 25 butikker rundt om i landet i løbet af de næste fem år. 

- Etableringen i Danmark betyder, at vi vil være til stede i alle fire nordiske lande. Det føles som et helt naturligt skridt for os. Med butiksåbninger, den stærke online-tilstedeværelse og samarbejdet med de forskellige forretninger, vi har overtaget, tror jeg på, at Byggmax’ satsning får succes i Danmark, siger Mikael Bengtsson.

Den svenske kæde er kendt for at have byggematerialer og gør-det-selv-produkter af høj kvalitet på hylderne, og Byggmax’ prisgaranti sikrer, at forbrugerne får varerne til konkurrencedygtige priser. Byggmax tilbyder også såkaldte åbne køb på 1 år, så man fx kan returnere det tømmer, som alligevel ikke blev brugt i byggeprojektet. 

Byggemarkedet satser på den hurtige og simple handel, blandt andet online med dertilhørende click-and-collect og drive-in i samtlige butikker. Byggmax’ rummelige og bilvenlige drive-ins gør indkøbet af tunge byggematerialer effektivt og let for gør-det-selv-folket.

Tidligere i år købte Byggmax det danske BygMax, der fra Rødding er stærke på e-handel med byggematerialervia bygmax.dk og den håndværkerfokuserede e-bygstore.dk.

- Vores seneste virksomhedsopkøb af BygMax A/S er med til at styrke vores e-handelsudbud. Ikke kun i Danmark, men i hele Norden. Vi er glade for at få de lokale kompetencer med på holdet, siger Mikael Bengtsson, dansk landechef for Byggmax.

Byggmax begyndte det danske indtog strategisk, da kæden sidste år overtog Næstved Lavpristræ A/S, hvis fire profitable butikker på Sjælland med tiden skal blive en integreret del af Byggmax-brandet. Med købet af Næstved Lavpristræ A/S er Byggmax sikret forsyningskæde og lagerstruktur, der skal forsyne hele det danske marked.

Byggmax har i dag mere end 190 butikker fordelt i Sverige, Norge og Finland, og kæden er ligeledes stærk på e-handel. Byggmax er dermed en af de største byggemarkedskæder på det nordiske marked, og i 2021 omsatte kæden for 7,6 milliarder svenske kroner (cirka 5,5 milliarder danske kroner).

Kontakter

Andreas Hedensten
Mindshare/Hill+Knowlton Danmark
Andreas.hedensten@mindshareworld.com
+45 28926494


Mikael Bengtsson
Dansk landechef hos Byggmax
+46761191417

Billeder

Byggmax åbner i Danmark
Byggmax åbner i Danmark
Download
Byggmax åbner i Danmark
Byggmax åbner i Danmark
Download
Download

Vedhæftede filer

Information om Byggmax

Byggmax
Byggmax
Landgreven 3 st th
1301 København K

https://www.byggmax.se

Byggmax tilbyder byggematerialer og gør-det-selv-produkter af høj kvalitet til den bedste pris. Byggmax giver kunderne viden og selvtillid til at forfølge deres byggedrømme – uanset budget eller erfaring. For alle har ret til et fantastisk hjem! Med over 190 butikker i Sverige, Norge og Finland og en populær e-handel er Byggmax en af ​​Nordens førende detailkæder inden for byggeri og gør-det-selv-produkter. Koncernen havde en omsætning på 7,6 milliarder svenske kroner i 2021 og har været noteret på Nasdaq siden 2010.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye