Topdanmark A/STopdanmark A/S

Topdanmark og Norlys indgår partnerskab: Lancerer helt ny løsning til elbilejere

Del
Norlys og Topdanmark går sammen i et nyt strategisk partnerskab, som bygger på synenergier mellem selskabernes produkter og services. Samarbejdet skal sikre attraktive løsninger, der understøtter både den grønne omstilling og den øgede digitalisering af samfundet. Første tiltag bliver en pakkeløsning til kunder med elbiler og rabatter på tværs af de to selskaber.

Ambitionen bag partnerskabet er at skabe unikke løsninger til private forbrugere og virksomheder, som skal udvikles på baggrund af oplagte synergier på tværs af brancherne og paletten af produkter og services fra de to markedsledende selskaber. Topdanmark og Norlys vil særligt have fokus på områder, hvor samfundet og forbrugerbehov udvikler sig markant lige nu, nemlig inden for digitalisering og grøn omstilling.

Det første fælles initiativ bliver derfor også en komplet pakke til privatkunder med en elbil. Her får kunder en attraktiv løsning med ladestandere fra Norlys og bliver samtidig omfattet af Topdanmarks skræddersyede elbilforsikring. Løsningen indeholder udvidede dækninger af skader på blandt andet batteri, ladestandere og ladekabler samt en taxaservice, hvis man løber tør for strøm på farten.

”Som landets største energi- og telekoncern spiller vi en stor rolle i at understøtte vores kunders og andelshaveres grønne og digitale løsninger. Partnerskabet med Topdanmark betyder, at vi i fællesskab kan styrke de løsninger endnu mere,” siger Niels Duedahl, adm. direktør i Norlys.

”Konkret er det ambitionen at opsætte over 300.000 ladestandere i danske indkørsler og på danske arbejdspladser frem mod 2030, og vi er overbeviste om, at vi med fælles produkter kan accelerere danskernes grønne bilvalg,” siger han.

Rabatter på tværs af selskaberne
Kunderne vil på udvalgte områder desuden blive tilbudt fordele og rabatter på tværs af selskaberne. Som kunde hos Norlys vil der være mulighed for fordelagtige priser hos Topdanmark, og tilsvarende vil Norlys tilbyde rabatter til Topdanmarks kunder.

”Danske forbrugere og virksomheder efterspørger i dag løsninger, der gør det nemt og attraktivt at bidrage til en mere bæredygtig udvikling af samfundet. Vores samarbejde med Norlys skal være med til at indfri netop det behov og samtidig styrke vores fælles position på markedet,” siger Peter Hermann, adm. direktør i Topdanmark.

”Der er et stærkt og oplagt match mellem vores strategier, værdier og kundeløfter, som i høj grad handler om at tage ansvar og hjælpe kunder med at gøre det nemt at træffe meningsfulde og ansvarlige valg i hverdagen. Vi ved desuden, at løsninger, der kan indfri kunders samlede behov på tværs af brancher og produkter, skaber mere loyale og tilfredse kunder,” siger han.

De to koncerner samarbejder allerede i mindre skala, hvor Topdanmark-kunder siden slutningen af 2020 har kunne få hjælp til tyverisikring af hjemmet og adgang til tyverialarmer gennem Norlys. Det er blandt andet på baggrund af disse erfaringer, at virksomhederne nu tager det næste skridt i udvikling af et strategisk partnerskab.

Selskaberne forventer løbende at udvide samarbejdet med nye løsninger til kunder.

 //

Kontakt kommunikationschef Birgitte Møller-Heuer på birmol@norlys.dk / 29 32 69 11 for et interview med Niels Duedahl, adm. direktør i Norlys.

Kontakt pressechef Troels Karlskov på tkj@topdanmark.dk / 30 30 15 00 for et interview med Peter Hermann, adm. direktør i Topdanmark.

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Peter Hermann, adm. direktør i Topdanmark
Peter Hermann, adm. direktør i Topdanmark
Download
Niels Duedahl, adm. direktør i Norlys
Niels Duedahl, adm. direktør i Norlys
Download

Links

Information om Topdanmark A/S

Topdanmark A/S
Topdanmark A/S
Borupvang 4
2750 Ballerup

https://www.topdanmark.com/

Topdanmark er landets næststørste forsikringsselskab og fjerdestørste kommercielle pensionsselskab.

Vi er 2.400 medarbejdere, der hjælper flere end 110.000  erhvervs- og landbrugskunder og over 500.000 privatkunder i hele landet. Det har vi gjort siden 1898, hvor grundstenen til Topdanmark blev lagt.

Følg pressemeddelelser fra Topdanmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Topdanmark A/S

Topdanmark får godkendt køb af Dansk Sundhedssikring27.10.2023 09:25:17 CEST | Pressemeddelelse

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har uden betingelser godkendt Topdanmarks køb af Oona Health A/S med datterselskaber, inklusive Dansk Sundhedssikring der er det største og mest kendte selskab. Dermed er den sidste af tre myndighedsgodkendelser på plads, og Topdanmark forventer, at handlen bliver endeligt gennemført den 1. december 2023. ”Vi er nu klar til at gennemføre købet og indfri ambitionen om at skabe en markedsledende position inden for sundhedsløsninger til danskere og danske virksomheder. Det er en position, der flugter med Topdanmarks strategi om at være et fokuseret skadesforsikringsselskab, der skaber lønsom vækst i kerneforretningen,” siger Peter Hermann, adm. direktør i Topdanmark. Som en naturlig konsekvens af ejerskabet vil Topdanmarks regnskaber fremover omfatte selskabernes samlede finansielle resultater. Forventningerne til præmievæksten i Topdanmark-koncernen for 2023 opjusteres derfor til over 2,5 procent i forlængelse af købet af Oona Health A/S, og Topdanmarks

Topdanmark leverer tilfredsstillende halvårsresultat – men investeringstab og skadefrekvens trækker ned14.7.2023 08:02:04 CEST | Pressemeddelelse

Trods vejrskader i alle tænkelige former styrker Topdanmark kerneforretningen og præsenterer et fornuftigt nøgletal. Forsikringsselskabet fortsætter desuden investeringerne i intelligent forebyggelse og arbejdet med at understøtte det danske arbejdsmarked. Seneste eksempler er en helt ny forsikring samt skræddersyede beskeder til +100.000 danske boligejere ramt af tørke.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum