Topdanmark A/S

Topdanmark styrker kundeoplevelsen og ændrer koncernledelsen

Del
Brian Rothemejer Jacobsen har været medlem af Topdanmarks direktion siden 2016.
Brian Rothemejer Jacobsen har været medlem af Topdanmarks direktion siden 2016.

Topdanmark gennemfører en omorganisering, hvor selskabets kundeservice decentraliseres fra at være en tværgående gruppefunktion til at blive en integreret del af selskabets kommercielle divisioner: Privat, Landbrug & Erhverv samt Pension og Livsforsikring.

Det sker efter, at en gruppe med koncerndirektør Brian Rothemejer Jacobsen i spidsen de seneste måneder har undersøgt, hvad der vil være den bedste løsning for betjeningen af kunder. 

”Vi har taget en beslutning, som skal udvikle og styrke kundeoplevelsen. Det sker ved, at vores forretningsområder nu får et tydeligere ansvar for salg, fastholdelse og direkte servicering af kunder," siger Peter Hermann, adm. direktør og Group CEO i Topdanmark.

"Forsikring og rådgivning kan være kompleks og kræver en høj grad af ekspertise, og ved at samle kundeservicespecialister med branchespecialister i divisionerne håber vi på at kunne skabe stærkere fagfællesskaber, som uden tvivl kommer til at gøre en positiv forskel for vores kunder og det samfund, som vi er en del af,“ siger han.

Nyt medlem af koncernledelsen

Omorganiseringen betyder, at landets næststørste forsikringsselskab samtidig siger farvel til Brian Rothemejer Jacobsen, der senest har haft ansvaret for blandt andet den centrale kundeservice, og som har valgt at stoppe som konsekvens af den beslutning, han selv har været med til at gennemføre.

I stedet indtræder skadedirektør Rasmus Ruby-Johansen i koncernledelsen. 

“Det er et naturligt skridt at gøre Rasmus til medlem af koncernledelsen. Siden 2017 har han udviklet og ledet en kernefunktion med stor betydning for Topdanmarks økonomi og kundeoplevelse. Rasmus har sammen med skadeledelsen skabt mærkbare og stærke resultater, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde,” siger Peter Hermann. 

Rasmus Ruby-Johansen udnævnes til koncerndirektør og indtræder i koncernledelsen den 1. februar 2022.   

Han får desuden ansvaret for enheden Customer Excellence, som skal sikre en ensartet kundeoplevelse på tværs af Topdanmarks divisioner, blandt andet gennem styring af processer og systemer.

Fratræder efter mere end 33 år i Topdanmark

Siden 1988, hvor Brian Rothemejer Jacobsen blev ansat i selskabet, har Topdanmark gennemgået en stor forandring, som Brian Rothemejer Jacobsen gennem roller som adm. direktør for Topdanmark Livsforsikring og senest COO og koncerndirektør har været med til at drive.

“Selvom Brian ikke stopper før en gang i 2022, så er det vigtigt for mig at sige en stor tak til Brian, der har taget en svær og modig beslutning, hvor han sætter Topdanmark foran sig selv. Udover at have været drivkraften bag en lang række strategiske initiativer, som betyder, at Topdanmark i dag er en konkurrencedygtig og veldrevet virksomhed, har han været en kulturbærende leder og personlighed i Topdanmark, som kolleger kommer til at savne,” siger Peter Hermann.

Brian Rothemejer Jacobsen afregistreres officielt som direktør den 31. december 2021 og udtræder af Topdanmarks koncernledelse den 31. januar 2022. I den forbindelse ophører den nuværende COO-rolle.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Brian Rothemejer Jacobsen har været medlem af Topdanmarks direktion siden 2016.
Brian Rothemejer Jacobsen har været medlem af Topdanmarks direktion siden 2016.
Download
Skadedirektør Rasmus-Ruby Johansen.
Skadedirektør Rasmus-Ruby Johansen.
Download
Download

Links

Information om Topdanmark A/S

Topdanmark A/S
Topdanmark A/S
Borupvang 4
2750 Ballerup

https://www.topdanmark.com/

Topdanmark er landets næststørste forsikringsselskab og fjerdestørste kommercielle pensionsselskab.

Vi er 2.400 medarbejdere, der hjælper flere end 110.000  erhvervs- og landbrugskunder og over 500.000 privatkunder i hele landet. Det har vi gjort siden 1898, hvor grundstenen til Topdanmark blev lagt.

Følg pressemeddelelser fra Topdanmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Topdanmark A/S

Topdanmark får godkendt køb af Dansk Sundhedssikring27.10.2023 09:25:17 CEST | Pressemeddelelse

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har uden betingelser godkendt Topdanmarks køb af Oona Health A/S med datterselskaber, inklusive Dansk Sundhedssikring der er det største og mest kendte selskab. Dermed er den sidste af tre myndighedsgodkendelser på plads, og Topdanmark forventer, at handlen bliver endeligt gennemført den 1. december 2023. ”Vi er nu klar til at gennemføre købet og indfri ambitionen om at skabe en markedsledende position inden for sundhedsløsninger til danskere og danske virksomheder. Det er en position, der flugter med Topdanmarks strategi om at være et fokuseret skadesforsikringsselskab, der skaber lønsom vækst i kerneforretningen,” siger Peter Hermann, adm. direktør i Topdanmark. Som en naturlig konsekvens af ejerskabet vil Topdanmarks regnskaber fremover omfatte selskabernes samlede finansielle resultater. Forventningerne til præmievæksten i Topdanmark-koncernen for 2023 opjusteres derfor til over 2,5 procent i forlængelse af købet af Oona Health A/S, og Topdanmarks

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye