Vil du være mere om fremtidens fødevareudfordringer? Kom med til CiFOOD-konferencen
I starten af året trak CiFOOD mellem 300 og 400 deltagere fra hele verden til digital konference om fremtidens fødevarer - og i begyndelsen af det nye år står Center for Innovativ Fødevareforskning klar til at gentage succesen.
Konferencen finder sted fra den 31. januar til den 2. februar. De første to dage foregår digitalt, mens der på konferencens sidste dag vil være mulighed for at besøge CiFOOD på Institut for Fødevarers nye faciliteter i Agro Food Park i Skejby og få en snak med forskerne.
Igen i år er konferencen åben for alle interesserede og helt gratis - bortset fra den frivillige middag på konferencens sidste dag. Målet er, at tiltrække både forskere, studerende, virksomheder og andre fødevareentusiater - både fra Danmark og resten af verden.
- De enorme samfundsmæssige udfordringer, som fødevareindustrien står over for, skal løses gennem tværfagligt samarbejde mellem forskere og industri - og det er idéen bag CiFOOD. Med konferencen vil vi præsentere de nyeste resultater, projekter og teknologier - med en målsætning om at få forskningen ud at leve, fortæller professor Milena Corredig, der er centerleder.
Konferencen består af fire sessioner: omstilling til bæredygtige proteinkilder, mad- og emballagespild, dyrkning af fødevarer, klimaforandringer og livsstilssygdomme
Hver session byder på keynote-præsentationer efterfulgt af en række korte flashpræsentationer. Dette suppleres med diskussioner og digitale poster-præsentationer.
Information om Aarhus Universitet Technical Sciences
Besøg CiFOOD-konferencens hjemmeside her
Tilmeld dig CiFOOD-konferencen på denne hjemmeside
Du kan også besøge konferencens LinkedIn-side
Konferencen foregår på engelsk
Yderligere information
Kontakt
Norbert Raak
Conference chair
Institut for Fødevarer
norbert@food.au.dk - +4522119167
Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences
Maskiner, der kan se forskel på frø6.5.2025 13:25:46 CEST | Pressemeddelelse
Fremtidens landbrug er ikke kun store traktorer og droner i luften. Nu er også den ydmyge frøanalyse på vej ind i den digitale tidsalder. Et nyt studie fra Aarhus Universitet og TystofteFonden viser, hvordan kunstig intelligens og billedgenkendelse kan revolutionere en af landbrugets mest manuelle discipliner.
Arvesølvet i grænselandet6.5.2025 13:22:12 CEST | Pressemeddelelse
Et krigsår, fire marker og en idé, der voksede frem af den sandede jord i det sydligste Jylland. I dag – mere end 80 år senere – står markforsøget i Jyndevad stadig som et monument over tålmodig videnskab. Og det er mere aktuelt end nogensinde.
Danske elever undersøger jordens sundhed i Astras Masseeksperiment 202528.4.2025 13:15:02 CEST | Pressemeddelelse
Hvordan har jorden det egentlig? Det spørgsmål dykker tusindvis af danske skoleelever ned i, når de i år deltager i Astras Masseeksperiment 2025 – et landsdækkende projekt, hvor teori og praksis mødes i jordhøjde.
Ny teknologi kan give 50% mere grøn gas fra biogasanlæg25.4.2025 09:18:33 CEST | Pressemeddelelse
Aarhus Universitet har netop modtaget en millionbevilling til at udvikle og bygge en prototype på en ny biogas-teknologi, der gør det muligt at opskalere ganske betragteligt på både eksisterende og nye biogasanlæg: ”Det er mange års forskning, der kommer ud i den virkelige verden.”
37 fonds-millioner til at transformere det danske landskab23.4.2025 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Københavns Universitet begynder et stort forskningsprojekt sammen med SEGES Innovation og Aarhus Universitet, herudover vil en række andre universiteter, myndigheder og organisations- og businesspartnere deltage. Opgaven er at understøtte lokale aktører i Danmark til at nå målene om ændret arealanvendelse fra aftalen om Den Grønne Trepart.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum