Teknologisk Institut

Teknologisk Institut styrker strategisk arbejde

Del
Teknologisk Institut styrker Instituttets arbejde indenfor den innovationspolitiske agenda gennem ansættelse af ny chef for kommunikation og public affairs.

Teknologisk Institut skærper Instituttets profil og synlighed med ansættelse af Nicolaj Christoffersen som chef for området kommunikation og public affairs på Teknologisk Institut.

Nicolaj Christoffersen kommer fra en stilling som sektordirektør i Landbrug & Fødevarer, hvor han har været ansvarlig for at sætte Danske Svineslagteriers interesser på landkortet overfor eksterne og interne interessenter, samt arbejdet med at re-positionere branchen i et nyt politisk landskab. Nicolaj Christoffersen har desuden gennem flere år arbejdet i Bruxelles og har et stærkt internationalt netværk.

- Vi er rigtigt glade for, at Nicolaj har valgt at tage springet fra Landbrug & Fødevarer til Teknologisk Institut, hvor han skal stå i spidsen for området kommunikation og public affairs. Vi er sikre på, at vi har fundet en chef, som kan binde strategi, kommunikation og public affairs sammen. Nicolaj kommer også med et godt netværk i bagagen og har stor erfaring med relationsopbygning, som Teknologisk Institut kan drage nytte af, siger adm. direktør for Teknologisk Institut, Juan Farré.

Med ansættelsen af Nicolaj Christoffersen ønsker Teknologisk Institut at styrke Instituttets arbejde indenfor den innovationspolitiske agenda og Instituttets eksterne kommunikation. Både i forhold til synlighed og relationer til Instituttets mere end 12.000 kunder, samarbejdspartnerne i det danske og internationale vidensmiljø og i forhold til den generelle innovationsagenda i Danmark.

- Med nye strømninger på den innovationspolitiske dagsorden ser jeg især frem til at være med til at skærpe Teknologisk Instituts profil og synlighed på de strategiske områder grøn omstilling og digitalisering i forhold til såvel de kommercielle samarbejdspartnere som øvrige interessenter, siger Nicolaj Christoffersen.

Nicolaj Christoffersen tiltræder d. 3. januar 2022. 

Teknologisk Institut er Danmarks førende innovationsinstitut, som styrker danske virksomheder ved hjælp af banebrydende teknologier og mere end 1.000 medarbejderes faglige ekspertise.

Kontakter

Pressekontakt: Chefkonsulent Niels Tradsfeldt, Teknologisk Institut, mobil: 7220 2769, mail: ntt@teknologisk.dk .

Billeder

Download
Nicolaj Christoffersen
Nicolaj Christoffersen
Download

Information om Teknologisk Institut

Teknologisk Institut
Teknologisk Institut
Gregersensvej
2630 Taastrup

7220 2000http://www.teknologisk.dk/

Teknologisk Institut har siden 1906 arbejdet for at forbedre erhvervslivets konkurrenceevne, samfundets velstand og menneskers liv. Årligt kommer det mere end 10.000 virksomheder til gavn inden for så forskellige områder som; energi, fødevarer, life science, materialer, byggeri og produktion. Teknologisk Institut har datterselskaberne Danfysik A/S, Dancert A/S og DTI Spain.

Læs mere om Instituttet.

Har du brug for yderligere oplysninger, fotos, udtalelser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen på pressetelefon 7220 1066 – eller kommunikation@teknologisk.dk

Fotos i dette nyhedsrum: ©Teknologisk Institut. Brug af fotos tilladt ved konkret omtale af Teknologisk Institut og med kreditering. I tvivlstilfælde kontakt venligst Kommunikationsafdelingen.

Følg pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum