Salling Group

Salling fejrer 115 år med kæmpe lystændingsfest og livekoncert med Pernille Rosendahl

Del
Efter et års pause, hvor vi ikke kunne mødes til juletraditionen over dem alle, kan Salling igen invitere til lystænding af de tusinde funklende julelys - og som en ekstra julegave en udendørs koncert med Pernille Rosendahl, der synger julen ind.

Salling tager igen i år hul på julen med den traditionsrige lystændingsfest, hvor forventningsfulde aarhusianere hvert år møder op foran Salling og i fællesskab tæller ned, inden Sallings facade på et splitsekund forvandles til en kæmpe, funklende julegave.

I år vil der være livekoncert og masser af julehygge både ude og inde helt frem til kl. 22, når Salling inviterer til den store lystændingsfest fredag d. 5. november kl. 19.

”Vi har glædet os og ventet utålmodigt på denne særlige dag, hvor vi igen kan invitere byen til lystændingsfest. Vi er meget taknemmelige over, at vi igen kan give hele byen en oplevelse ud over det sædvanlige og det er en stor fornøjelse, at vi i forbindelse med Sallings 115 års jubilæum kan præsentere et af de største navne på den danske musikscene”, siger Salling marketingschef Birthe Wiberg.

Udendørs koncert med Pernille Rosendahl

Til at skabe den helt rette julestemning vil Pernille Rosendahl give minikoncert, så snart julelysene er tændt, og den helt specielle julestemning lægger sig over byen. Pernille Rosendahl er sofistikeret og smukt skrøbelig – karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ”Toppen af Poppen”.

I dag er Pernille Rosendahl en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende. Ikke alene står hun med en perlerække af pophits, flere hundrede tusinde solgte album som solo og i forskellige konstellationer og et koncertvirke, som kun er overgået af få andre danske artister af samme kaliber.

Jul siden 1906 – Salling fejrer i år 115 år

Historien starter tilbage i 1906, hvor Ferdinand Salling for første gang slog dørene op for sin manufakturhandel i hjertet af Aarhus, hvorfra han solgte stoffer i metermål. Med åbningen af endnu et stormagasin i Aalborg i 1964, var det nu også muligt for nordjyderne at opleve det store vareudvalg.

Gennem 115 år har Salling således budt sine kære gæster - kunderne – velkommen og sat en ære i at møde dem med smil og godt humør. - Og julen i år bliver ingen undtagelse.

Salling vil være julepyntet fra kælder til kvist og vil dagen igennem og helt frem til kl. 22 invitere på masser af julestemning, smagsprøver, aktiviteter og konkurrencer. Salling ROOFTOP kickstarter ligeledes julen med den hyggelige julebelysning, og et julemenukort med bl.a. lækre hjemmelavede æbleskiver, hjemmelavet gløgg og varm kakao.

For at markere de 115 år vil Salling derudover forkæle alle kunder med en speciel juleoverraskelse. Alle kan få glæde af overraskelsen ved at melde sig ind i ClubSalling inden den 5. november.

Program

Det kan være en god idé at komme i god tid til lystændingen, da der forventes mange mennesker. Stormagasinet holder i dagens anledning åbent helt frem til kl. 22.

Kl. 10-19: Vi varmer op til julehyggen i Salling

Kl. 19: Karin Salling tænder julelysene

Kl. 19:05: Minikoncert med Pernille Rosendahl

Kl. 19.30-22: Salling byder indenfor i julevarmen

Danmarks største julekatalog

Ingen jul uden Sallings julekatalog der i år tæller hele 328 sider og dermed er Danmarks største. Det er klar fra trykkeriet og lander i postkasser landet over fra den 29. oktober. Fra samme dag kan alle tage et eksemplar med hjem fra Salling, ligesom man kan finde det digitalt på Salling.dk.

Fakta om julelysene

  • Julebelysningen består af omkring 500.000 pærer og er fordelt på 25.000 lyskæder.
  • Julelysene er designet af lysfirmaet Sirius, der også er kendt for deres julebelysning på Hotel D´Angleterre.
  • Det tager to uger at sætte julebelysningen op.
  • Det koster 12 kr. i timen at have julelysene tændt, da juleudsmykningen består af LED-lys.
  • Julebelysningen er tændt i to måneder og bliver dermed taget ned d. 2. januar

For yderligere information kontakt:

Sabina Bräuner Moeslund,sabina.braeuner.moeslund@salling.dk, Mobil: 53343878

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Knap 60.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,9 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Paris 2024: Store danske virksomheder og topatleter: "Det ligger i vores DNA - Ingen vinder alene!"17.4.2024 13:15:09 CEST | Pressemeddelelse

Nu er der kun 100 dage til OL begynder i Paris. Kampagnen ’Ingen vinder alene’ sætter fokus på Danmarks unikke tilgang, når der skal opnås verdensklasse: Sammenhængen mellem bredde og elite. Danmarks olympiske partnere Salling Group, Danish Crown, Toyota, Poul Schmith og paralympisk partner Elsass Fonden er gået sammen med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund for at vise, hvorfor vi som land bliver ved med at lykkes med at skabe verdensstjerner.

Nyt samarbejde skal forebygge stroke i danskernes hverdag28.2.2024 08:20:00 CET | Pressemeddelelse

Alt for mange danskere rammes hvert år af stroke, og derfor vil Hjernesagen sammen med Salling Group og Salling Fondene over de kommende år bringe hjernesundhed og forebyggelse af stroke længst muligt ud til danskerne. Det sker ved at tilbyde nem og gratis blodtryksmåling i butikker landet over som del af et nyt, flerårigt strategisk samarbejde med ambition om at løfte danskernes generelle sundhedsniveau.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye