Bioinnovation Institute

BioInnovation Institute og Science lancerer ny innovationspris

Del
Prisvinderen annonceres i en af verdens mest anerkendte tidsskrifter Science og modtager 160.000 danske kroner samt unik adgang til BioInnovation Institute’s (BII) iværksættermiljø og netværk.

BII og Science har netop lanceret en ny årlig innovationspris, “BII & Science Prize for Innovation”. Prisen hædrer dristige forskere inden for life science, der kombinerer videnskab i verdensklasse med et skarpt øje for at bringe forskningen på markedet. Prisen er målrettet forskere, der over tid har vist, at de formår at omsætte kompleks videnskab til konkrete produkter eller teknologier til gavn for samfundet.

Jens Nielsen, administrerende direktør for BioInnovation Institute, siger: ”Forskere med innovative ideer er altafgørende, når det kommer til at finde nye og banebrydende løsninger på nogle af vort samfunds største udfordringer. Derfor er jeg meget stolt over, at vi i samarbejde med AAAS (American Association for the Advancement of Science) og Science magazine, et af verdens mest anerkendte internationale videnskabelige tidsskrifter, kan være med til at hædre deres indsats med en årlig innovationspris. ”BII & Science Prize for Innovation” har til formål at støtte innovative forskere på et tidligt stadie af deres karriere og gennem prisen håber vi at kunne vække endnu flere spændende ideer til live og få forskning bragt på markedet til gavn for mennesker og samfund.”

Bill Moran, udgiver af Science magazine, tilføjer: ”Vi er glade for partnerskabet med BII, da de deler vores mission og ønske om at hjælpe dygtige forskere til at omsætte deres forskning til produkter eller teknologier til gavn for samfundet. BII brænder for at hjælpe forskere på et tidligt stadie af deres karriere og tilbyder en stærk ekspertviden inden for forretningsudvikling til forskere. Derfor er vi meget stolte over vores samarbejde om en fælles innovationspris.”

I alt vil der blive udvalgt tre forskningsideer til prisen, men kun én forsker modtager hovedprisen. Vinderen af hovedprisen får publiceret forskningen i Science magazine både på print og online og vil samtidig modtage 160.000 danske kroner ved en storslået prisuddelingsfest i København i 2022. De to andre prisvindere modtager hver 60.000 danske kroner og får deres forskning publiceret i Science magazine online. De tre forskere vil ydermere få mulighed for at blive introduceret til BII’s team for forretningsudvikling og høre mere om BII’s programmer, der hjælper forskere inden for life science med kapital, opbygning af netværk og adgang til laboratorier og kontorfaciliteter for at bringe forskning tættere på markedet. 

Fristen for at ansøge er 1. november 2021 og vinderen annonceres i april 2022. Science magazine vil udvælge vinderen af prisen.

Ansøgningsprocedurer kan findes på: www.bii.dk/scienceprize

Kontakter

Information om Bioinnovation Institute

Bioinnovation Institute
Bioinnovation Institute
Ole Maaløes vej 3, 3rd floor
2200 København N

https://bioinnovationinstitute.com/

Følg pressemeddelelser fra Bioinnovation Institute

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bioinnovation Institute

Den danske regering udpeger BioInnovation Institute til at drive accelerator for ny og lovende kvanteteknologi11.5.2023 09:06:17 CEST | Pressemeddelelse

BioInnovation Institute (BII), en international non-profit fond, der inkuberer og accelererer forskning i verdensklasse inden for life science, er blevet udpeget af den danske regering til at drive en ’deep’ tech-accelerator, Deep Tech Lab Quantum. Den nye accelerator er støttet igennem NATO's 'DIANA' (Defence Innovation Accelerator for the North Atlantic)-initiativ.

BioInnovation Institute og Medicon Valley Alliance ønsker at forløse innovationspotentiale inden for kvinders sundhed6.12.2022 08:07:42 CET | Pressemeddelelse

På trods af, at kvinder udgør halvdelen af verdens befolkning, så har både forskningen og innovationen målrettet kvinders sundhed haltet efter i årevis. Det skal der laves om på, hvis det står til BioInnovation Institute (BII) og Medicon Valley Alliance, der er de to af de væsentligste aktører på den nordiske life science-scene.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye