Hjørring Kommune

Presseinvitation: Rejsegilde på nyt lægehus i Hirtshals

Del
Byggeriet af det nye lægehus i Hirtshals. Foto: Hjørring Kommune
Byggeriet af det nye lægehus i Hirtshals. Foto: Hjørring Kommune

Presseinvitation: Rejsegilde på nyt lægehus i Hirtshals

Byggeriet af det nye og centralt beliggende lægehus i Hirtshals er nu så langt, at Hjørring Kommune inviterer til rejsegilde.

Rejsegildet er for de håndværkere, entreprenører og rådgivere, som er involveret i byggeriet. Derudover deltager Hjørring Byråd, Lægerne i Hirtshals og Bygherreudvalget. Medier er velkomne til at deltage:

Tirsdag den 18. maj kl. 14.00 på byggepladsen, Vanggårdsgade 17, 9850 Hirtshals.

- Nu kan vi for alvor begynde at se, hvordan lægehuset spiller flot sammen med omgivelserne og det gamle rådhus i Hirtshals. Der er ingen tvivl om, at borgerne i Hirtshals får et flot og moderne lægehus. Forhåbningen er, at lægehuset bliver et trækplaster for at tiltrække nye læger til byen, siger Per Møller (C), der er formand for både Bygherreudvalget og Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget.

Lægehuset bliver 730 m2, og er tegnet af Arkitektfirmaet Hovaldt, som også er totalrådgiver på projektet. Der er afsat 14 mio. kr. til byggeriet, og finansieres både af puljemidler fra Sundheds- og Ældreministeriet og af Hjørring Kommune.

Når byggeriet er færdigt, vil Hjørring Kommune leje det ud til de praktiserende læger i Hirtshals.

Det nye lægehus er ved at tage form, og det bliver tydeligere uge for uge, hvilke nye og fantastiske rammer, vi får i den nye lægepraksis i Hirtshals. For hver gang vi kommer forbi, glæder vi os endnu mere til, at vi og vores patienter vil få glæde af huset, siger praktiserende læge Flemming Pedersen.

Hele huset står efter planen færdigt i begyndelsen af oktober, og bliver lægehus for 9000 patienter fra Hirtshals og omegn.

- Rejsegildet markerer igangsætningen af den sidste del af byggeriet, men markerer også vores stærke samarbejde og fælles mål – nemlig at gøre Hirtshals til et attraktivt område for praktiserende læger, og hermed sikre, at borgerne i Hirtshals fortsat har trygheden ved at have en familielæge i nærheden, siger Per Møller (C).

Nøgleord

Kontakter

Formand for Bygherreudvalg og SÆH-udvalg Per Møller (C) på 40 81 65 31


Praktiserende læge Flemming Pedersen på 21 69 25 05


Projektchef Henrik Bøgeskov Lolholm på 41 93 76 76 / henrik.boegeskov.lolholm@hjoerring.dk


Projektleder Lena Bisgaard på 41 22 50 26 / lena.bisgaard@hjoerring.dk

Billeder

Byggeriet af det nye lægehus i Hirtshals. Foto: Hjørring Kommune
Byggeriet af det nye lægehus i Hirtshals. Foto: Hjørring Kommune
Download

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye