YouGov Denmark

Her er danskerne favoritter inden for teknologi

Del
Samsung er danskernes foretrukne teknologimærke. Det viser YouGovs teknologi-ranking 2021, som rangerer de teknologimærker, vi har det bedste overordnede indtryk af.

Teknologimærker har hjulpet os igennem coronapandemien ved at forbinde og underholde os. YouGov har derfor set nærmere på, hvilke teknikmærker der er mest populære i Danmark og resten af verden.

Danmarks top 10

For at se dette indhold fra d25d2506sfb94s.cloudfront.net, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Rankingen er baseret på YouGov BrandIndex impression-score, som måler det overordnede indtryk af et varemærke.

Samsung er populær verden over og er helt i top på den danske ranking med en score på 40,6, mens andenpladsen går til en dansk teknikstjerne, nemlig Bang & Olufsen tæt fulgt af Bosch, som kommer ind på tredjepladsen med en score på 34,8.

Apple har som sædvanligt lanceret en række nye modeller og produkter det forgange år og sikrer sig fjerdepladsen foran mærker som Siemens, Sony og Philips.

Teknologimærker, som de fleste af os anvender hver dag, nemlig Microsoft og Google, indtager henholdsvis ottende og niendepladsen, mens Canon indtager den sidste plads på den danske top 10 liste. 

Den globale top 25

For at se dette indhold fra d25d2506sfb94s.cloudfront.net, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Samsung indtager også toppen af den globale teknikranking. Samsungs produktsortiment spænder bredt fra telefoner til vaskemaskiner, og Samsungs produkter er således relevante inden for næsten alle områder af forbrugernes hjemmeliv.

Google, som også er svær at komme uden om i hverdagen, kommer ind på andenpladsen, mens messaging-platformen WhatsApp tager tredjepladsen.

Om rankingen

I YouGovs Technology Rankings 2021 indgår følgende kategorier af varemærker: Hardwareproducenter (såsom Dell, Apple, Samsung, Bose), softwareproducenter (som Microsoft og IBM) og sociale medieplatforme (som Facebook, Twitter og WhatsApp).

YouGov BrandIndex er tilgængelig i 55 markeder over hele kloden og gennemfører mere end elleve millioner interviews hvert år i Nordamerika, Sydamerika, Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten og Australasien.

I Danmark sammenligner BrandIndex mere end 450 brands. Hver dag interviewer YouGov BrandIndex 200 personer, der er repræsentative for den generelle befolkning, og spørger dem om deres holdninger til forskellige varemærker.

Impression-scoren beregnes ved, at man spørger, hvilke varemærker man har et overordnet positivt indtryk af, og hvilke man har et negativt indtryk af. Netscoren beregnes som positive minus negative tilkendegivelser fra 1. marts 2020 til 28.februar 2021.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om YouGov Denmark

YouGov Denmark
Klosterstræde 9
1157 København K

What the world thinks

YouGov er en international data- og markedsanalysekoncern. Vores kerneydelse er meningsmålinger, som kommer fra vores meget engagerede panel på 15 millioner mennesker over hele verden. Vi kombinerer denne kontinuerlige datastrøm med vores ekspertise inden for dybdegående research og indgående kendskab til branchen i en systematisk research- og marketingkontekst.

Vores udvalg af syndikerede, egenudviklede dataprodukter omfatter YouGov BrandIndex, den daglige brandtracker, og YouGov Profiles, som er vores segmenterings- og profileringsværktøj. Den markedsledende YouGov Omnibus giver hurtigt og omkostningseffektivt svar på research-spørgsmål fra hele befolkningen eller udvalgte målgrupper. Vi tilbyder også en bred vifte af kvantitative og kvalitative services, som skræddersyes af vores specialistteams med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

Følg pressemeddelelser fra YouGov Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouGov Denmark

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye