
Anerkendt burgerkæde skifter navn: Vil lave Danmarks bedste takeaway-burger

Ønsket om en mere jordnær og solid forretning med fokus på danske kvalitetsråvarer betyder, at Rumbles Burgerbar, der i 2020 var nomineret til Danmarks Bedste Burger, skifter navn til Bøff burgerbar.
– Jeg vil gerne have et koncept, der er mere jordnært og har et benhårdt fokus på blandt andet de gode danske råvarer. Det tror jeg bliver kernen i at bygge en solid forretning med gode medarbejdere og høj arbejdsglæde op, siger ejer Søren Larsen.
Mens forretningen er jordnær, er ambitionerne skyhøje. Målet er, at Bøff burger, der fortsætter i de gamle Rumbles lokationer i Helsingør, Sydhavn, Valby og Hillerød skal lave Danmarks bedste takeaway-burgere.
– I mange år er burgeren blevet udsat for den ene smagsfattige og sammenklaskede burgeroplevelse efter den anden. Det vil vi gerne sætte en stopper for hos Bøff burgerbar, siger Søren Larsen.
Fokus på danske råvarer
En central del i det nye koncept er råvarerne, der i det omfang, det er muligt, skal være danske.
– En af ændringerne er, at vi altid har dansk oksekød, fordi vi mener, at det gør en forskel i smagen. Vi bruger desuden danske kvalitetsråvarer med den bedste smag, når årstiderne tillader det. Sidst, men ikke mindst, rister vi burgerbollerne nænsomt med en speciel teknik, der sikrer, at burgeren bliver lækker, sprød og frisk – også når du kommer hjem, siger Søren Larsen.
Trods det nye navn og det øgede fokus på kvalitetsråvarer forbliver priserne uændrede. Derfor kan man stadig få burgermenuer til under 100 kroner.
Inviterer kunderne til at sætte eget præg på burger
Mens navnet, konceptet og indretningen i restauranterne ændres, forbliver personalet det samme. De kan se frem til flere inputs til kunderne. En del af konceptet er nemlig, at kunderne opfordres til at sætte deres eget præg på burgerne.
– Selvom menukortet indeholder flere forskellige burgere, kan vi jo lige så godt slå det fast. Den perfekte burger er den, som kunderne elsker. Derfor tilpasser vi gerne vores burgere efter kundernes smag, siger Søren Larsen.
Hvis kunderne har gode ideer til en ny og lækker burger, der skal stå på menukortet hos Bøff burgerbar, kan de aflevere forslaget i den lokale Bøff burgerbar. Hvis Bøff burgerbar og gæsterne synes om burgeren, kan man være så heldig at få den opkaldt efter sig og dermed bryste sig af at lægge navn til en burger fra en af Danmarks mest ambitiøse takeaway burgerbarer.
Nøgleord
Kontakter
Søren Larsen
Ejer, Bøff burgerbar
(+45) 26 83 19 33
info@boffburgerbar.dk
Billeder




Links
Information om Bøff burgerbar
Bøff burgerbar er en dansk kæde bestående af i alt fem burgerrestauranter placeret i hovedstadsområdet samt i Hillerød og Helsingør.
Følg pressemeddelelser fra Bøff burgerbar
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Bøff burgerbar
Fra revisor til burgerboss: ”Jeg så en mulighed for at redde noget stort”10.6.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Efter opkøbet af burgerkæden Rumbles, der nu går under navnet Bøff Burgerbar, sætter Søren Hall Hviid Larsen nu alt ind på ordentlighed og strømlining. I 2021 forventes sorte tal på bundlinjen.
Ny leveringsservice fordobler burgerbars omsætning4.1.2021 06:30:00 CET | Pressemeddelelse
Manglen på udbringningstjenester i Helsingør fik i sidste måned Rumbles Burgerbar til at lancere sin egen leveringsservice. Med en fordobling af omsætningen i den første måned, er tiltaget allerede en succes.
Nyt burgerkoncept nomineret til Danmarks Bedste Burger24.9.2020 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse
Få år efter åbningen af kæden Rumbles Burgerbar er en af burgerkoncepts burgere nomineret til Danmarks Bedste Burger. Burgeren er udpeget blandt 250 kandidater.
Nyt burgerkoncept nomineret til Danmarks Bedste Burger18.9.2020 11:39:33 CEST | Pressemeddelelse
Få år efter åbningen af kæden Rumbles Burgerbar er en af burgerkoncepts burgere nomineret til Danmarks Bedste Burger. Burgeren er udpeget blandt 250 kandidater.
Coronakrisen viser burgerkædes fremtidige forretningsmodel3.6.2020 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse
Under den nuværende pandemi har burgerrestauranten Rumbles ændret åbningstiden fra ti til tre timer om dagen. Det har vist sig som en succesfuld forretning, og medarbejderne giver den en ekstra skalle.