GroupM

GroupM i ny stor Google-satsning

Del
Google har tildelt GroupM Nordic certificeringen Google Marketing Platform Sales Partner. GroupM Nordic forhandler og servicerer nu samtlige Google Marketing Platform produkter på vegne af den amerikanske teknologigigant. En status der kun tildeles ganske få virksomheder, og som giver GroupM en unik position i Norden.

GroupM Nordic er nu officielt certificeret Google Marketing Platform Sales Partner, hvilket betyder, at Nordens største mediebureaugruppe kan forhandle licenser til samtlige produkter indenfor Google Marketing Platform. Kun ganske få konsulenthuse verden over får tilbuddet om at blive Google Marketing Platform Sales Partner. Muligheden for at opnå denne status sker ’by invitation only’ af Google og er den højeste partnerstatus indenfor Google Marketing Platform. Sammen med andre Google-certificeringer, såsom Google Cloud Platform Partner, placerer GroupM Nordic sig i et yderst stærkt felt blandt få digitale konsulenthuse i Europa.

”Vi er ekstremt stolte over, at Google har udvalgt GroupM Nordic som Sales Partner i EMEA”, siger GroupM CEO Jonas Hemmingsen, ”Det sender et klart signal om, at vi som konsulenthus har indfriet vores ambitioner om at være blandt de mest kompetente rådgivere indenfor Marketing Technology, med de nødvendige kompetencer til at rådgive vores og Googles kunder inden for Googles tech stack. Og anerkendelsen af os som Sales Partner er er et stort skulderklap til vores dygtige medarbejdere, for det er deres fortjeneste, at vi har opnået denne status, med de mere end 175 certificeringer vi har i Googles produkter på tværs af Norden.”

Partnerskabet giver en unik position i Norden

Jonas Hemmingsen fortsætter ”Vores partnerskab med Google som Sales Partner indenfor Google Marketing Platform vil accelerere vores rådgivningsforretning indenfor digital transformation. De seneste 18 måneder har vi oplevet en massiv vækst i disse projekter, og med Sales Partner certificeringen har vi allerede nu vundet flere projekter både i og udenfor Norden”.

Med partnerskabet øger GroupM investeringen i deres konsulentforretning, med ambitionen om at flytte GroupM fra en traditionel mediebureaugruppe til at være et digitalt konsulenthus. Og GroupM Nordic opretter derfor en ny nordisk forretningsenhed, der er dedikeret til Google Sales Partner-funktionen og med Michael Hein Krogh som daglig leder.

Kontakter

For yderligere informationer:
Jonas Hemmingsen, CEO for GroupM Nordic
E-mail: jonas.hemmingsen@groupm.com
Telefon: +45 40 46 61 14


Michael Hein Krogh, Managing Director
E-mail: michael.krogh@groupm.com
Telefon: +45 31 41 62 45

Information om GroupM

GroupM
GroupM
Holmbladsgade 133
2300 København SV

26214330http://groupmdanmark.dk/

GroupM er Nordens største mediabureaugruppe bestående af Wavemaker, MediaCom, m/SIX, Mindshare, Intelligence Group, Quisma og Xaxis. Vores i alt 1.200 ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister, og sammen brænder vi for at bidrage aktivt til udviklingen af mediepartnerskaber samt nye digitale, sociale og databaserede kommunikationsplatforme.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye