Escalate ApS

Gaveinspiration: Juleindkøbene i 2020 bliver i høj grad online på grund af Covid-19

Del
Julen nærmer sig, og det betyder også, at det er ved at være tid til, at årets julegaver skal købes ind. I år kommer hele dette julegaveræs dog til at foregå en del anderledes for mange, da den verdensomspændende pandemi netop gør, at man helst ikke skal forsamle sig alt for mange mennesker på lidt plads.

Derfor vil store dele af årets julegavekøb sandsynligvis også kommer til at foregå på nettet, da man her ikke skal bekymre sig om at holde afstand og lignende. Og så er der desuden en masse gaveinspiration og gaveideer at finde, når man køber gaverne på nettet.

Vi ser allerede nu en del mere trafik fra gavesøgende danskere på vores gaveportal, og vi hører det samme for vores partnerbutikker i alle brancher og nicher. Julehandlen ser ud til at slå alle rekorder i 2020 og alle der forhandler varer online er i gang med at forberede sig på det store julegave-rykind,” udtaler Mads N. fra gaveportalen Giftify.

Man skal holde afstand

Den primære grund til, at det er en god idé at overveje at købe julegaverne på nettet i år, er selvfølgelig, at det er vigtigt, at man tager regeringens krav om at holde afstand seriøst. Corona-situationen er anderledes, end den har været tidligere, men det betyder ikke, at man ikke skal tage det seriøst.

Og hvis man har muligheden for at få ordnet flere ting hjemmefra, er det en super god idé. For især op til jul vil der helt sikkert være en masse mennesker, som samler sig i butikkerne for at købe gaver, og det kan man ikke ligefrem sige er super forsvarligt i forhold til Corona. Så prøv så vidt muligt at få julegavehandlen klaret fra computeren.

Mange muligheder på nettet

Udover at det rent sundhedsmæssigt er bedst, hvis man i år køber de fleste af gaverne på nettet, så er der også bare super mange gaveideer at finde online. Når man går rundt i de fysiske butikker, er det bedst, hvis man på forhånd har en idé om, hvad det er, man skal have købt, så man ikke skal stå og finde på gaveideer i sidste øjeblik. 

Når man køber gaverne på nettet, har man mulighed for at kigge på en masse forskellige ting, og derudover skal man ikke til at lave en tur ud af at tage ind til byen for at købe gaver. Når man får det overstået på computeren går det hele utroligt hurtigt.

Gaveideer og gaveinspiration i en svær tid

Selvom det er en underlig tid, vi alle sammen befinder os i, så betyder det selvfølgelig ikke, at vi ikke skal nyde de glæder, der er i hverdagen - især op til jul. Der skal ligesom de andre år købes julegaver til dem, man holder af, og fordi det har været et lidt hårdt år, kan man jo gøre noget ekstra for at give nogle super gode gaver, 

Her kan du med fordel sætte dig med din computer og finde nogle helt perfekte gaveideer, så modtagerne af dine gaver måske for en kort stund kommer til at glemme, hvad der sker ude i verden, og for et øjeblik nyder den hyggelige tid.

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Hvorfor er det en god idé at få renset sine tæpper?21.5.2022 20:00:00 CEST | Nyhed

I de seneste par år har flere og flere valgt at få tæpper hjemme i stuen. Et moderne, æstetisk og sommetider også praktisk valg. Dog er der også en del vedligehold forbundet med tæpper - både for udseendets skyld men også med henblik på hygiejne og allergier. I tæpper samler sig nemlig støv og andre usundheder, som du bør få fjernet. Derudover risikerer tæpper også at få pletter og plamager. Disse kan heldigvis - i langt de fleste tilfælde - også fjernes!

Første gang hos en kosmetisk klinik?21.5.2022 20:00:00 CEST | Nyhed

Bare rolig! For mange kan det være en smule grænseoverskridende at skulle lade et andet menneske tage sig af ens udseende, specielt hvis det er første gang. En kosmetolog kan plukke og forme dine øjenbryn, fjerne kropsbehåring, samt give dig forskellige krops- og ansigtsbehandlinger, når det gælder de mindre behandlinger. Efter første oplevelse finder mange det stærkt vanedannende at skulle besøge kosmetologen i ny og næ. Det skyldtes, at de uddannedes resultater overrasker – ikke på grund af, at de ikke burde være dygtige i deres arbejde, men fordi at mange mænd og kvinder føler sig direkte overraskende smukke, efter et besøg hos deres foretrukne kosmetolog.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye