DanGuitar.dk

Yogainstruktører tømmer lager i musikbutik

Del
Den helt nye kundegruppe har de seneste måneder tømt en særlig del af mikrofonlageret hos DanGuitar. Ledende nordisk distributør melder også om en mangedobling af salget under nedlukningen.

Det er langt fra et særsyn, at musikentusiaster ringer til Thomas Svenstrup for at få et godt råd eller to inden et køb af nyt musikudstyr. De seneste måneder er det dog ikke kun trommeslagere og guitarister, som indehaveren hos DanGuitar.dk har haft i røret.

Det er kommet som lidt af en overraskelse, at vi har fået så mange opkald fra yogainstruktører. De er en gruppe, der er virkelig gode til at udnytte muligheden for at ringe og spørge os til råds, siger Thomas Svenstrup.

Mikrofoner til laptops, tablets og smartphones er også blevet revet væk hos Tura Scandinavia AB, der er den ledende nordiske distributør af de Boya-mikrofoner, som yogainstruktørernes valg ofte faldt på.

Salget af mikrofoner er næsten syvdoblet i de seneste tre måneder sammenlignet med samme periode sidste år. Salget af holdere til mikrofoner er også eksploderet, siger country manager Jørgen Veith-Sørensen.

Kunderådgivning og overblik giver tryghed

En af yogainstruktørerne, der har været forbi DanGuitars webshop, er Tiia Kotkas, der er medejer af yogastudiet ’Yoga med vinger’ i Valby. Hun købte mikrofoner til sig selv og de andre yogalærere kort før nedlukningen.

Det er vigtigt, at man kan høre, hvad jeg siger, når jeg underviser. En af de første og mest tillidsvækkende hjemmesider, der dukkede op, var DanGuitar.dk. Det er rart, at sortimentet er overskueligt, virksomheden er dansk, og at der var mulighed for at ringe til dem, da jeg skulle vælge mikrofon, siger Tiia Kotkas.

Thomas Svenstrup er glad for, at nye kundegrupper som yogainstruktørerne er endt i hans butik.

For os er det vigtigt, at vi har et udvalg, der er overskueligt både for kunderne og for os. Det betyder, at vi kan sikre et højt kvalitetsniveau og et godt kendskab til mikrofonerne, så vi kan hjælpe kunderne med at finde det, de har brug for, siger Thomas Svenstrup.

Onlineundervisning fortsætter

Selvom der er udsigt til en genåbning af Tiia Kotkas yogastudie i nærmeste fremtid, fortsætter undervisningen online.

Vores kunder har været glade for den undervisning, vi har lavet online. Selvom undervisningen ikke er, som den plejer, har mikrofonerne været med til at sikre, at det fungerer så godt som muligt. Flere er glade for den fleksibilitet, som onlineundervisning giver i hverdagen. Derfor vil der også være brug for mikrofonerne i fremtiden, selvom vores studie åbner igen, siger Tiia Kotkas.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Svenstrup
Direktør, DanGuitar
(+45) 22 77 27 94
thomas@danguitar.dk


Tiia Kotkas
Medejer, Yoga med vinger
(+45) 50 71 91 40
yoga@yogamedvinger.dk

Billeder

Links

Information om DanGuitar.dk

DanGuitar.dk
DanGuitar.dk



DanGuitar.dk er blandt Danmarks førende forhandlere af musikinstrumenter og udstyr til den professionelle lydentusiast med mere end 18 års erfaring inden for onlinehandel med musikinstrumenter, optagere og højtalere til både begyndere og professionelle.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye