Escalate ApS

Ny dansk rejseportal åbner trods Corona-krisen

Del
Så er der godt nyt til rejselystne danskere. For ikke nok med at regeringen har løftet på rejserestriktionerne så det nu er muligt at rejse til de fleste europæiske lande, så er der også, her midt i corona-krisen, åbnet en ny rejseportal.

Der er tale om Rejsetilbud.dk, som har været online i en længere periode, men først for alvor er gået i gang her i løbet af sommeren 2020.

Direktør for Rejsetilbud.dk Philip Løvland fortæller: “Vi har arbejdet på rejsetilbud.dk deltid siden sommeren 2019, og har glædet os meget til for alvor at komme i gang, men som det altid er med den slags projekter, er der altid lille en lille smule ekstra, der kan forbedres og forfines, inden man rigtig kan starte, og det tager altid længere tid end man tror. Helt i mål med alle småtingene er vi heller ikke endnu.”

Og den nye rejsetilbudsside har da heller ikke haft den nemmeste start: “Vi promoverede vores første rejsetilbud den 10. marts - samme dag som Mette Frederiksen om aftenen fortalte, at Danmark lukkede ned. Dagen efter erstattede vi tilbuddet med en besked om, at vi var lukket pga. corona - andet synes vi ikke, at vi kunne være bekendt - og kort tid efter lukkede grænserne så også.”

Siden starten af marts har Rejsetilbud.dk derfor ikke budt på den store aktivitet - men nu åbner siden altså for alvor op. 

På Rejsetilbud.dk kan du finde flere forskellige typer indhold:

  • Hvis du ikke har slået dig fast på en destination, er der hver dag nye gode rejsetilbud på siden - seneste inkluderer bl.a. en uges sommerferie i Venedig for under 1.500,- kr. inklusiv både fly og hotel, eller fly tur/retur til Malaga for 447,-. Udover de daglige rejsetilbud er der også en større samling af afbudsrejser, samt en guide til hvordan du finder de billigste. 
  • Ved du allerede hvor du skal hen kan du finde genveje til billige priser på de fleste destinationer i verden, så uanset om du leder en efter en billig rejse til Malta eller flybilletter til Spanien så kan Rejsetilbud.dk hjælpe dig til at få den bedste pris.
  • Sidst men ikke mindst finder du på Rejsetilbud.dk også en stor rejseblog med forskellige tips og guides - alt fra hvordan du finder de bedste restauranter i Rom til en beskrivelse af en Spice Tour på Zanzibar.

Selv om Rejsetilbud.dk skriver om, og dækker, hele verden skal man dog ikke lige forvente at finde afbudsrejser eller rejsetilbud til USA lige foreløbig:

“Vi følger nøje Udenrigsministeriets anbefalinger, og finder kun rejsetilbud til de godkendte lande. Derudover gør vi i vores rejsetilbud opmærksom på at situationen kan ændre sig meget hurtigt og anbefaler til at man undersøger sin rejseforsikring og rejser med omtanke.

Når det så er sagt kan vi se at de besøgende klart er mest interesserede i de europæiske rejser. Vi har en gang i mellem enkelte der kigger efter rejser til Barbados eller Dubai, men jeg tror mere der er tale om folk der drømmer sig væk i en regnfuld dansk sommer end at der er tale om folk der sidder med dankortet i hånden” udtaler Philip Løvland fra Rejsetilbud.dk.

Rejsetilbud.dk kan følges på www.rejsetilbud.dk samt Instagram og Youtube.

Kontakter

Philip Oliver Løvland
philip@loevland.dk

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Hvorfor er det en god idé at få renset sine tæpper?21.5.2022 20:00:00 CEST | Nyhed

I de seneste par år har flere og flere valgt at få tæpper hjemme i stuen. Et moderne, æstetisk og sommetider også praktisk valg. Dog er der også en del vedligehold forbundet med tæpper - både for udseendets skyld men også med henblik på hygiejne og allergier. I tæpper samler sig nemlig støv og andre usundheder, som du bør få fjernet. Derudover risikerer tæpper også at få pletter og plamager. Disse kan heldigvis - i langt de fleste tilfælde - også fjernes!

Første gang hos en kosmetisk klinik?21.5.2022 20:00:00 CEST | Nyhed

Bare rolig! For mange kan det være en smule grænseoverskridende at skulle lade et andet menneske tage sig af ens udseende, specielt hvis det er første gang. En kosmetolog kan plukke og forme dine øjenbryn, fjerne kropsbehåring, samt give dig forskellige krops- og ansigtsbehandlinger, når det gælder de mindre behandlinger. Efter første oplevelse finder mange det stærkt vanedannende at skulle besøge kosmetologen i ny og næ. Det skyldtes, at de uddannedes resultater overrasker – ikke på grund af, at de ikke burde være dygtige i deres arbejde, men fordi at mange mænd og kvinder føler sig direkte overraskende smukke, efter et besøg hos deres foretrukne kosmetolog.