Telmore

Telmore lancerer Apple Watch Series 5 med indbygget mobil

Del
Telmore tilbyder nu Apple Watch Series 5, med Always-On display, banebrydende kommunikation, fitness og sundhedsfunktioner og indbygget mobil. For at få kunderne godt i gang, tilbyder Telmore et særligt introduktionstilbud der betyder abonnementet er gratis de første tre måneder. Telmore kunder kan bestille Apple Watch Series 5 fra den 12. juni på Telmores hjemmeside og i udvalgte Power butikker.
Telmore er nu klar med seneste version af Apple Watch
Telmore er nu klar med seneste version af Apple Watch

Apple Watch Series 5 med Always-On Retina display er aldrig slukket, så det er let at se hvad klokken er og andre vigtige informationer, uden at bevæge sit Apple Watch eller trykke på displayet. Nye lokationsfunktioner, fra indbygget kompas til højdemåler, hjælper brugerne til lettere at navigere i hverdagen. Apple Watch Series 5 med indbygget mobil tilbyder kunder at gå på nettet, foretage opkald og modtage beskeder, mens internationale nødopkald kan foretages direkte fra Apple Watch når man rejser, selvom der ikke er en iPhone nærheden. Med watchOS 6, er Apple Watch brugere i stand til at holde styr på deres sundhed og træning med nye funktioner som Cycle Tracking, Noise applikationen og Activity Trends.  

Apple Watch Series 5 kræver et eSIM abonnement. Abonnementet er gratis de første tre måneder, og koster derefter 29 kr. om måneden.

”Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder Apple Watch 5, med nem og hurtig adgang til at foretage opkald, beskeder og meget mere”, siger Henrik Lehman, direktør i Telmore.

For flere informationer om priser og abonnementer, se telmore.dk. For flere informationer om Apple Watch, klik ind på www.apple.com

For mere information, kontakt:

Anders S. Brandtoft, Kommunikationsrådgiver, TDC Group, e-mail: anbra@tdc.dk

Om Telmore

Telmore blev oprettet i 2000 og var det første danske online teleselskab. Produkterne er mobilabonnementer med og uden underholdning, mobilt bredbånd og mobiltelefoner. I dag er teleselskabet en del af Nuuday i TDC Group, og med det følger adgang til TDC Net´s 4G-netværk, som er med til at give Telmores mere end 700.000 kunder Danmarks bedste mobilnetværk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Telmore er nu klar med seneste version af Apple Watch
Telmore er nu klar med seneste version af Apple Watch
Download

Information om Telmore

Telmore
TelmoreOm Telmore
Telmore startede den 31. oktober 2000, som det første danske online teleselskab. I dag er Telmore en del af Nuuday, hvilket giver Telmores flere hundredetusind kunder Danmarks bedste netværk. Telmore er dog meget mere end et mobilabonnement. Med abonnementet Telmore Play får man som kunde adgang til et univers af streaming og underholdning med Netflix, HBO Max, Viaplay, Telmore Musik og meget mere.

Læs mere om Telmore på telmore.dk.

Følg pressemeddelelser fra Telmore

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telmore

Telmore går igen forrest for at give danskerne endnu mere frihed til at vælge streaming20.3.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Sidste år gik mobilselskabet Telmore forrest på det danske marked ved at give kunderne muligheden for helt selv at vælge, hvilke streamingtjenester man ønsker at mixe med sit mobilabonnement – og det har vist sig, at være lige hvad kunderne efterspurgte. Nu sammensætter 80% af Telmores kunder deres Telmore Play pakker selv, men der er appetit på endnu mere valgfrihed. Derfor åbner Telmore nu op for endnu en kombinationsmulighed, hvor man kan nøjes med tre streamingtjenester til en samlet lavere pris.

Telmore tager underholdningen til nye højder og lancerer næste generation af Telmore Play10.3.2023 11:00:00 CET | Pressemeddelelse

Telmore var de første til at kombinere mobiltelefoni med on demand underholdning under konceptet Telmore Play. Nu driller frontløberen endnu engang markedet og lancerer frit valg i næste generation af det populære underholdningsunivers. Dermed fortsætter Telmore med at levere på strategien om at være den foretrukne on demand underholdningspartner for danskerne og tilbyde mere end bare et mobilabonnement.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye