BroBizz A/S

Hele sommerlandet rundt med BroBizz

Del
Mange forbinder BroBizz med hurtig adgang til Storebælt, men i dag er den meget mere end det. Brug de mange muligheder i sommerferien
Med BroBizz kommer du og din familie både hurtigere og billigere på ferie
Med BroBizz kommer du og din familie både hurtigere og billigere på ferie

Det var nyt og smart, dengang BroBizz blev lanceret tilbage i 1998, da Storebæltsbroen åbnede. På det tidspunkt var den store grå og hvide boks en nytænkende betalingsform, som man placerede i forruden, kørte til bommen i betalingsanlægget, hvor man spændt håbede på at høre det magiske bip, der fik bommen til at gå op - ligesom man kender produktet i dag. Kunderne tog dengang godt imod det nye produkt, og i dag er glæden ved BroBizz blot steget. Hele 71 pct. benyttede i 2018 automatisk betaling som BroBizz eller PayByPlate, når de skulle over Storebælt. Det er den højeste andel af automatisk betaling siden broens åbning - og tallet stiger fortsat i 2019.

Fra bro til bilvask

BroBizz-forretningen har da heller ikke stået stille siden åbningen af broen. Den digitale udvikling er i høj grad blevet en del af den grå og hvide boks, som i dag er lille og sort og kan bruges mange steder – både herhjemme og i udlandet.

Med BroBizz kan man komme hele sommerlandet rundt og mere til. Skal man fx på ferie i Norge, kan BroBizz klare vejbetalingen, og skal man med færgen, kan den bruges til betaling både til de danske øer og til Puttgarden, Rostock og Helsingborg. Rejser man med fly, kan man med sin BroBizz betale for lufthavnsparkeringen i både Billund og Københavns lufthavn.

Men BroBizz A/S har taget ny teknologi i brug for at øge mulighederne for kunderne. Tilbage i marts 2018 lancerede BroBizz A/S betalingsproduktet PayByPlate, hvor man betaler via nummerpladen i stedet for boksen i forruden.

- Vores kunder er altid i centrum. Derfor følger vi med i, hvilke nye digitale muligheder der er tilgængelige på markedet, og som kan gøre det nemmere for vores kunder at betale på farten. Vi skal hele tiden sørge for at være attraktive og relevante for vores kunder. Det er enkelt og nemt at betale med nummerpladen, og derfor arbejder vi også på at udvide anvendelsesmulighederne for både BroBizz- og PayByPlate-løsningen, fortæller Mette Berthelsen, Markedschef i BroBizz A/S.

Med PayByPlate kan man – ligesom BroBizz – rejse med færger, krydse broer og betale for parkering. Og man kan desuden betale bilvask flere steder i Danmark.

Se en oversigt over, hvor og hvordan du betaler med BroBizz eller PayByPlate her

Tilmeld dig PayByPlate eller få en BroBizz her eller via BroBizz app

Fakta: Kom nemt på sommerferie med BroBizz eller PayByPlate

  • Hvor: Det er ikke altid de samme steder, du kan betale med BroBizz og PayByPlate. Få overblik over anvendelsesstederne her eller via BroBizz app.
  • Hvordan: Se, hvordan du betaler med BroBizz eller PayByPlate hos det enkelte selskab og få adgang til eventuelle rabatter.
  • Bestil i god tid: Det tager nogle dage at levere din BroBizz med posten. Du kan med fordel vælge PayByPlate, som kan bestilles i BroBizz’ app og virker allerede efter 20 minutter.
  • Opdatér betalingskort: Sørg for, at det betalingskort, der er tilknyttet din BroBizz-aftale, er aktivt.

Kontakter

Billeder

Med BroBizz kommer du og din familie både hurtigere og billigere på ferie
Med BroBizz kommer du og din familie både hurtigere og billigere på ferie
Download
BroBizz- og PayByPlate-banerne ved Storebælts betalingsanlæg
BroBizz- og PayByPlate-banerne ved Storebælts betalingsanlæg
Download
Med BroBizz kommer du hurtigt og nemt gennem betalingsanlæggene, når du skal på ferie
Med BroBizz kommer du hurtigt og nemt gennem betalingsanlæggene, når du skal på ferie
Download
Placér BroBizz i forruden af din bil, så sker betalingen automatisk
Placér BroBizz i forruden af din bil, så sker betalingen automatisk
Download
Tag din BroBizz med, når du skal på ferie, og spar penge
Tag din BroBizz med, når du skal på ferie, og spar penge
Download
Du kan bruge din nummerplade (PayByPlate) til betaling flere steder i Danmark
Du kan bruge din nummerplade (PayByPlate) til betaling flere steder i Danmark
Download
I dag er BroBizz meget mere end en hurtig tur over Storebælt
I dag er BroBizz meget mere end en hurtig tur over Storebælt
Download

Information om BroBizz A/S

BroBizz A/S
BroBizz A/S
Vester Søgade 10
1601 København V

+45 70 20 70 49https://brobizz.com/dk

BroBizz A/S er 100 pct. ejet af Sund & Bælt Holding A/S. Vi udvikler og administrerer BroBizz-, EuroBizz- og PayByPlate-konceptet, der bruges til automatisk betaling på blandt andet veje, broer, færger, vaskehaller og parkeringsanlæg i Skandinavien og Europa. BroBizz A/S har i dag ca. 300.000 PayByPlate-aftaler, og mere end 1 million BroBizz-enheder i brug. Vores vision er at gøre BroBizz til det naturlige valg – på vej ud i Europa.

Følg pressemeddelelser fra BroBizz A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BroBizz A/S

Første nummerpladeforsikring på vej til danske bilister30.10.2019 12:37:02 CET | Pressemeddelelse

Et nyt samarbejde mellem BroBizz og GF Forsikring giver PayByPlate-kunder en særlig forsikring, der dækker, hvis bilens nummerplader bliver stjålet eller skal udskiftes. BroBizz lancerede tilbage i marts 2018 betalingsløsningen PayByPlate. Det har betydet, at bilens nummerplade i dag er meget mere end en registrering af bilen. Den er blevet et vigtigt betalingsmiddel for mange danskere, når de skal betale for at køre over broer, tage færgen, parkere eller få vasket bilen. Forsikringerne har derimod ikke fulgt udviklingen. Indtil nu har de fleste bilister fået dækket deres nummerplader via bilens kaskoforsikring, men forsikringen har typisk en selvrisiko, der er højere end prisen for et sæt nye standardplader. Nu tilbyder BroBizz og GF Forsikring via det nye samarbejde den første forsikring, som alene dækker bilens nummerplade. - Vi arbejder hele tiden på at tilbyde vores kunder flere attraktive muligheder gennem nye partnerskaber. Samarbejdet med GF Forsikring giver vores mere end 350.

Danskerne kårer BroBizz som bedst til kundeoplevelser i 20192.9.2019 14:12:02 CEST | Pressemeddelelse

KPMG har spurgt 2.500 danskere om, hvilke brands der leverer den bedste kundeoplevelse. Danskerne har talt, og årets vinder er BroBizz. En målrettet indsats inden for den digitale kundeoplevelse har bl.a. været med til at føre BroBizz til tops. En omfattende undersøgelse foretaget af revisions- og rådgivningshuset KPMG giver et indblik i, hvilke danske brands som er danskernes foretrukne. Med en score på 8,0 ud af 10,0 sætter BroBizz en helt ny standard for prioritering af kundeoplevelsen og bliver kundernes foretrukne brand i 2019. BroBizz startede i 1998 som et betalingsmiddel udelukkende på Storebælt, men der er sket meget med den dengang store og hvide boks. I dag er BroBizz et vigtigt betalingsmiddel for mange danskere, når de skal betale for at passere broer, tage færgen, parkere eller få vasket bilen – både herhjemme og i udlandet. - En del af vores succes hænger sammen med, at vi gennem årene har opbygget en tilfreds og loyal kundeskare, som gerne vil anbefale vores produkt til

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye