Klimapositiv burgerkæde etablerer sig på Hovedbanegården.
Efter den første Max restaurant åbnede i 2013, er burgermarkedet i både hovedstaden og resten af landet kun gået fremad. På trods af mange nye konkurrenter, er det lykkes Max Burger at ekspandere og øge sin kundebase i Danmark. Det er der to forklaringer på - den ene er, at smagen og kvaliteten af mange vurderes til at være bedre end de nærmeste konkurrenter (vandt blindtest i direkte tv i TV2) - og den anden, er kædens fokus på et klimavenligt menukort, hvor man som første restaurantkæde allerede i 2008 begyndte at klimamærke sin menu. Max har også mange flere veganske burgere end andre kæder - og tog i 2018 endnu et stort bæredygtigt skridt og blev som verdens første fødevarevirksomhed klimapositiv. Det betyder, at man binder mere CO2 ved at plante træer, end det hele værdikæden aftrykker. Træerne optager 110% af det der aftrykkes.
-- Max Burger er en spændende ny samarbejdspartner for os på Hovedbanegården. Med deres klimavenlige profil og fokus på den gode smag tror vi på, at de kan være endnu et attraktivt tilbud til vores kunder, udtaler Jes Transbøl, underdirektør i DSB Ejendomme.
Max Burger flytter ind i DSBs nuværende medarbejderkantine på Hovedbanegården. Det smukke lokale har tidligere huset et supermarked, en biograf og før det ventesal for 2. og 3. klasses passagerer.
-- Vi glæder os rigtigt meget til at åbne i dette fantastiske lokale på Hovedbanegården. Det er en drømmebeliggenhed, som vi forventer os meget af og vi vil gøre vores yderste for, at skabe nogle hyggelige og effektive rammer for de mange gæster, det bruger Hovedbanegården, udtaler Jesper Panduro og Michael Raffnsøe, partnere i We Love Burgers A/S, som er masterfranchisetager for Max Burger i Danmark.
Max Burger åbner på Hovedbanegården i efteråret.
Nøgleord
Kontakter
We Love Burgers A/S:
Michael Raffnsøe, partner
M: 40 38 05 04.
E: michael.raffnsoe@max.dk.
Billeder
Links
Information om Max Burgers
Max åbnede sin første restaurant i Danmark i marts 2013 på Gammeltorv ved Strøget i København. Allerede en måned efter åbningen, vandt Max en blindsmagning i Go’ Morgen Danmark på TV2 over sine amerikanske konkurrenter. Max Burger har 3 restauranter i Danmark, alle beliggende i Storkøbenhavn. Der er i alt mere 140 restauranter i Skandinavien, Polen og andre markeder.
We Love Burgers A/S der er masterfranchisetager for Max Burger i Danmark blev i 2018 nomineret som “Årets Ejerleder” af PwC og som “Gazellevirksomhed” af Dagbladet Børsen.
Følg pressemeddelelser fra Max Burgers
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Max Burgers
FN belønner MAX Burgers klimapositive indsats27.9.2019 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse
FN offentliggjorde den 26. september at den svenske familieejede burgerkæde MAX Burgers er en af prismodtagerne i årets Global Climate Action Award og den eneste europæiske virksomhed i kategorien ”Go Climate Neutral Now”. MAX belønnes for sit arbejde med at gøre virksomheden klimapositiv, som er et godt eksempel på en løsning for klimaet der også vil kunne fungere for andre virksomheder.
Generalsekretær for UNICEF fortsætter sit bæredygtige arbejde i konsulenthus.19.7.2019 00:37:32 CEST | Pressemeddelelse
Steen M. Andersen, der er afgående Generalsekretær i UNICEF Danmark fortsætter det bæredygtige arbejde som aktiv i Advisory Boardet hos konsulenthuset Märk Cph, der hjælper danske virksomheder med at etablere deres konkrete handlingsplaner med udgangspunkt i bæredygtighed, samfundsansvar og kommerciel forretningsstrategi.
MAX Burger lancerer som nogle af de første vegansk “milkshake” i Danmark.27.6.2019 00:00:16 CEST | Pressemeddelelse
Som den første burgerkæde i Danmark lancerer MAX Burger den 27 juni veganske “milkshakes” på alle sine restauranter i Danmark, Norge og Sverige. Det betyder, at udvalgte varianter af de populære Luxusshakes nu også kan fås i veganske versioner.
Svenske Max Burgers lancerer ny klimavenlig plantebøf til danskerne23.5.2019 09:03:22 CEST | Pressemeddelelse
Den 23. maj lancerer Max Burgers en egenudviklet burger som ser ud og smager som kød, men som er lavet plantebaseret protein: Delifresh Plant Beef. Nyheden er en unik innovation som er udviklet i Max’ eget Food lab i Stockholm under ledelse af chefkok Jonas Mårtensson. Initiativet er et stort skridt fremad i Max’ arbejde med at reducere sin klimapåvirkning ved at inspirere flere til at spise burgere, der smager godt - uden de behøver at være med rødt kød.
Kan du gætte hvilken burgerkæde, der runder 50 år?13.6.2018 23:43:19 CEST | Pressemeddelelse
Europas ældste og stadig eksisterende burgerkæde runder 50 år, og den er ikke amerikansk.