NEXT Uddannelse København

13 NEXT-elever skal til DM i Skills

Del

Fra den 28.-30. april skal 13 erhvervsskoleelever fra NEXT Uddannelse København konkurrere om at blive bedst i deres fag, når DM i Skills løber af stablen i Høng.

Foto: FRIDAY.         
Sally Andrea Gravers Nielsen er en af de elever, der i år skal konkurrere til DM i Skills.
Foto: FRIDAY. Sally Andrea Gravers Nielsen er en af de elever, der i år skal konkurrere til DM i Skills.

Det bliver tre intense dage i faglighedens tegn, når landets dygtigste erhvervsskoleelever kæmper inden for deres forskellige fag om æren og titlen som danmarksmester til DM i Skills den 28.-30. april i Høng.

Omkring 300 elever fra hele landet konkurrerer i cirka 50 forskellige fag. I år kommer 13 af eleverne fra den storkøbenhavnske uddannelsesinstitution NEXT Uddannelse København. De tæller både brolæggere, procesoperatører, industriteknikere, frisører, en tømrer, en møbelsnedker, en kosmetiker og en mediegrafiker.

Til DM i Skills for første gang

En af eleverne, der skal i ilden i år, er 20-årige Sally Andrea Gravers Nielsen fra København. Hun er mediegrafikerelev på NEXT og er i lære hos kommunikationsbureauet FRIDAY. Hun er spændt på at skulle deltage til DM i Skills for første gang efter at have kvalificeret sig i regionsmesterskabet.

”Jeg ser frem til at konkurrere til Skills og forhåbentligt hive sejren hjem. Jeg har knoklet for at blive dygtig til mit håndværk. Min læreplads FRIDAY og særligt mine to læremestre er fantastiske, fordi de har lært mig så meget om mit fag og giver mig et stort ansvar. De tror på mig. Så jeg håber, at jeg kan gøre mine mestre, FRIDAY og mine undervisere på NEXT stolte,” siger Sally Andrea Gravers Nielsen og tilføjer:

”Faget er ikke bare en uddannelse eller et job for mig, det er også min hobby. Jeg får kæmpe opture, når jeg laver et fedt logo eller animerer en fed grafik. Den passion jeg har for faget, vil jeg vise frem til Skills.”

Mange muligheder på erhvervsuddannelserne

Danmark mangler allerede mange faglærte i dag, og der kommer til at mangle 99.000 i 2030, viser en fremskrivning fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. Derfor er det også vigtigt, at de unge fra erhvervsuddannelserne kommer mere i fokus og får mulighed for at vise deres talent og håndværk frem til en konkurrence som DM i Skills, fortæller Ole Heinager, administrerende direktør hos NEXT.

“Der er så meget talent og stærk faglighed samlet under et tag til DM i Skills, stemningen er helt fantastisk. Det er vigtigt, at vi sætter fokus på erhvervsskoleeleverne, og at vi får øjnene op for fagenes værdi i samfundet. Jeg håber, at mange vil komme forbi og heppe på de seje elever og få en lille smagsprøve på, hvor mange spændende fag og muligheder, erhvervsuddannelserne byder på,” siger Ole Heinager.

Om DM i Skills

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

DM i Skills 2022 finder sted i Høng Hallen fra den 28.-30. april 2022. Der er gratis adgang til arrangementet, og der er åbent for alle interesserede. Læs mere om programmet her: https://skillsdenmark.dk/wp-content/uploads/Program-DM-i-Skills-2022.pdf

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: FRIDAY.         
Sally Andrea Gravers Nielsen er en af de elever, der i år skal konkurrere til DM i Skills.
Foto: FRIDAY. Sally Andrea Gravers Nielsen er en af de elever, der i år skal konkurrere til DM i Skills.
Download
Ole Heinager, adm. direktør for NEXT Uddannelse København
Ole Heinager, adm. direktør for NEXT Uddannelse København
Download
Download

Information om NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København
NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

http://nextkbh.dk

Følg pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum