Sådan tackler du hedeture og træthed - og kommer styrket gennem overgangsalderen

Del
Bestselleren udkommer nu i 2. udgave: ”Enig. Overgangsalder er nok et af de mest uskønne ord, jeg kan præsentere for dig. Noget af det sidste, du ønsker at forholde dig til eller forbinde dig med, ikke? Men hvad nu hvis jeg fortæller dig, at det ikke er en selvfølge, at livet efter de 40 er lig med hedeture og nedture? Du kan faktisk bruge overgangen konstruktivt og blive slankere, sundere, stærkere, friere og meget mere dig selv end nogensinde før?” siger Charlotte Bech i bogens forord.

Denne bogs vigtigste mål er at vise, at ikke blot er det muligt, det er også meningen, at et nyt og vidunderligt kapitel begynder efter de 40.  

Bogen tager afsæt yogatraditionens sundhedssystem ayurveda, der indeholder en lang række konkrete livsstilsråd, som viser dig, hvordan du ved selvhjælp kan tackle alle de forandringer, der naturligt følger med overgangsfasen. Ayurvedaen åbenbarer hidtil ukendte og ekstremt virksomme råd mod alt lige fra mormorarme og væskeophobninger til træthed og hidsighedsanfald. Alt sammen udelukkende ved hjælp af naturlige midler.

Du får også masser af kyndige og i vores del af verden hidtil ukendte råd til, hvordan du lettere kan tabe dig, få mere energi, sove bedre, få en sundere hud med større udstråling og meget mere.


Bestselleren udkommer nu i 2. udgave, med flere lækre opskrifter, oversigter og opdateringer, hvor rådene er nemme at gå til og lette at bruge, via eksempelvis Kvindekostplanen og Kvindedøgnets rutine.

Om forfatteren:

Charlotte Bech er læge og foredragsholder og forener vestlig moderne lægevidenskab med østens årtusindegamle traditionelle sundhedssystem ayurveda og vedisk medicin. Hun øser ud af den mange tusind år gamle viden, som giver redskaber til, hvordan man bedst plejer sit ydre ved at styrke kroppens celler, væv og organsystemer gennem naturlige metoder og sit indre gennem erkendelse, indsigt og meditation.

Hun er desuden forfatter til bestselleren Godt og Sundt Året Rundt og til Godt og Sundt for Børn, Bliv Naturligt Gravid, The Female Monthly Cycle, og The Go Green Diet.

HORMONER I BALANCE

2. udgave

Sådan tackler du hedeture, træthed og hormonelle forandringer

Forfatter                               Charlotte Bech

Omfang                                173 sider

Pris                                      kr. 300,-

Udgivelse                              27. november 2017

For presse- og fotomateriale:

Kontakt Charlotte Bech på

tlf. 20 16 18 50

eller mail cb@ceba.dk  

Billeder

Charlotte Bech
Charlotte Bech
Download
Download

Information om Læge Charlotte Bech

Læge Charlotte BechHiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye