Dansk læge hædret med fornem pris i Indien

Del
Den danske læge Charlotte Bech er blevet hædret med en fornem pris i Indien. Prisen PANACEA International Excellence Award er tildelt fra Vanaushadhi Vidyapeetha, Kolhapur, Maharastra, på vegne af PANACEA, International Conference on Ayurveda and Holistic Healing, Registered under Government of Maharastra.

Den nye indiske regering med President Modi i spidsen har oprettet en nyt ministerium, Ministeriet for Yoga og Ayurveda (hvor Ayurveda er sundhedskomponenten i Yogatraditionen). ’’Ministeriet bestræber sig på at støtte Yoga og Ayurveda ikke blot i Indien men i alle lande. Læge Charlotte Bech har siden år 2001 suppleret den gængse behandling med principper efter Yoga og Ayurveda, der baserer sig på tusinder af års anvendelse og tradition. Vi ønsker at vise vores værdsættelse af hendes enestående og vedvarende pionerindsats hendes bidrag til Ayurveda og Yoga i Danmark,’ udtaler Dr. Sunil Patil, lederen af Vanasoushadhi Vidya Peetha i Maharashtra, President of Maharashtra Council of Indian Medicine, President of National Integrated Medical Association, Maharashtra State.
Læge Charlotte Bech samarbejder bl.a. med den indiske ambassade i København, som arbejder med at fremme og udbrede Yoga og Ayurveda i Danmark.

Ayurveda råder til at sove ud, indføre de gamle bordskikke som at skabe ro før måltiderne, spise døgnets største måltid midt på dagen, tilstræbe behagelig stemning omkring spisebordet og gå i seng tidligt. Ayurveda råder til at dyrke yoga og anden motion. Desuden råder Ayurveda til at spise naturlige fødevarer uden kemi, og så vidt muligt spise sig til de sunde næringsstoffer, snarere end at tage kosttilskud.

Kontakter

Kontakt læge Charlotte Bech, Tlf. 20 16 18 50, E-mail: cb@ceba.dk

Billeder

Download
Charlotte Bech
Charlotte Bech
Download

Vedhæftede filer

Information om Læge Charlotte Bech

Læge Charlotte BechOm læge Charlotte Bech:
Charlotte Bech er læge og foredragsholder, som driver en privatklinik ved Nørreport station i Nørregade 41, hvor hun kombinerer det bedste fra moderne lægevidenskab med dokumenterede naturlige metoder, og har siden 2012 desuden undervist en lang række andre læger i netop dette. Hun er forfatter til bestselleren Godt og Sundt Året Rundt, Godt og Sundt for Børn, Hormoner i Balance, Bliv Naturligt Gravid, The Female Monthly Cycle, samt The Go Green Diet.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye