Halsnæs Kommune

0.-4. klasse starter i skole på mandag

Del

Rundt om i Danmark glæder folkeskolens yngste elever sig til at starte i skole på mandag, og i Halsnæs er forberedelserne til skolestarten i fuld gang.

Mandag den 8. februar får elever i 0.-4. klasse igen lov til at træde ind over dørtærsklen på deres skoler for første gang i år. Siden juleferien har de modtaget fjernundervisning derhjemme, men fra næste uge står den igen på fysisk fremmøde og undervisning på skolen sammen med lærere og klassekammerater.

I Halsnæs Kommune glæder både lærere og skoleledere sig til igen at kunne byde eleverne velkomne, og forberedelserne til mandag morgen er godt i gang.

I dag, onsdag den 3. februar, mødes skoleledelserne for at drøfte genåbningen, og inden eleverne møder ind mandag morgen, vil der også være blevet gjort grundigt rent på skolerne, som har været lukket siden den 21. december.

Lærerne på de enkelte skoler vil bruge fredag den 5. februar på at planlægge mandagens skolestart, så de er klar til at tage imod eleverne.

En hverdag med fortsatte restriktioner venter

Når eleverne møder i skole på mandag, tager de hul på en hverdag, som fortsat er præget af restriktioner. For at leve op til myndighedernes retningslinjer for genåbningen vil der ikke være kontakt mellem forskellige klasser. Det betyder blandt andet, at der skal være afstand mellem klasserne på fællesarealer og i frikvarterne, ligesom der fortsat vil være fokus på hygiejne.

Skolerne vil derudover være opmærksomme på at skabe rammer og vilkår, som giver tryghed for både børn og voksne, og så vil der blive arbejdet målrettet på at genetablere fællesskabet for alle børn efter mere end en måneds adskillelse. Yderligere vil bevægelse og udendørs aktiviteter være i højsædet, ligesom eleverne vil blive præsenteret for faglige aktiviteter ret hurtigt, så de igen vil præge elevernes hverdag.

Nærmere besked til elever og forældre fredag den 5. februar

De seneste retningslinjer for genåbningen kom tirsdag den 2. februar, men flere vil løbe ind frem mod genåbningen. Derfor vil forældre og elever få nærmere besked om detaljerne for skolestarten direkte fra deres skole senest fredag den 5. februar. Herunder rammerne for fremmøde mandag morgen.

Dog står det fast, at forældre og andre besøgende som noget nyt skal bære mundbind eller visir, når de opholder sig på skolen.

Allerede nu er der helt sikkert mange elever, forældre og lærere, som glæder sig til mandag morgen, og Halsnæs Kommune ser frem til at kunne byde de yngste elever velkommen tilbage i skole.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Undersøgelse sætter fokus på din sundhed5.2.2021 09:41:21 CETPressemeddelelse

Hvordan har du det? Det spørgsmål har 2450 tilfældigt udvalgte borgere i Halsnæs fået i deres e-boks. Spørgsmålet er en del af en landsdækkende spørgeskemaundersøgelse, som skal klarlægge, hvordan du som borger i Halsnæs og i resten af landets kommuner har det, når det kommer til din fysiske og psykiske sundhed. Det sker for at kunne sætte ind med målrettet forebyggelse og bedre behandling af sygdomme lokalt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum