Madkulturen
Madkulturen

Madkulturen er en selvejende videns- og forandringsinstitution under Miljø- og Fødevareministeriet.

Madkulturens vision er ’Bedre mad til alle’. Det løfte fortæller, hvorfor Madkulturen er sat i verden – nemlig at gøre bedre råvarer, madlavning og måltider tilgængelige for alle uanset alder, indkomst, social baggrund og geografisk placering. ​ ​

 

Madkulturen fokuserer på:​

- Styrket maddannelse: At styrke maddannelsen ved at anvende en hverdagsgastronomisk tilgang til madlavning, råvarer og måltider​

- Øgede madkompetencer: At styrke madkompetencerne hos aktører, der når ud til mange​

- Bedre madløsninger: At bidrage til bedre madløsninger ved at arbejde med rammer, strukturer og systemer for mad og måltider​

Pressemeddelelser
9
Menu

Madkulturen er en selvejende videns- og forandringsinstitution under Miljø- og Fødevareministeriet.

Madkulturens vision er ’Bedre mad til alle’. Det løfte fortæller, hvorfor Madkulturen er sat i verden – nemlig at gøre bedre råvarer, madlavning og måltider tilgængelige for alle uanset alder, indkomst, social baggrund og geografisk placering. ​ ​

 

Madkulturen fokuserer på:​

- Styrket maddannelse: At styrke maddannelsen ved at anvende en hverdagsgastronomisk tilgang til madlavning, råvarer og måltider​

- Øgede madkompetencer: At styrke madkompetencerne hos aktører, der når ud til mange​

- Bedre madløsninger: At bidrage til bedre madløsninger ved at arbejde med rammer, strukturer og systemer for mad og måltider​