DI Bornholm
  • DI Bornholm
Pressemeddelelse
9
Menu

Bornholm er bedst øst for Storebælt: Samarbejde om medarbejdere giver pote3.9.2018 21:30 | pressemeddelelse

Bornholms Regionskommune har i flere år ligget i bunden, når DI årligt tager temperaturen på kommunernes lokale erhvervsklima. Det ændrede sig sidste år, hvor Bornholm tog et stort spring frem med 21 pladser. I årets nye undersøgelse er det lykkedes at holde fast i fremspringet - endda med en forbedring på fire pladser. Det rækker til en plads som nummer 64 ud af de 93 danske kommuner, hvor DI har undersøgt det lokale erhvervsklima. Det er Bornholms bedste placering siden 2013.

DI: Flere bornholmere skal holde gang i væksten12.6.2018 07:30 | pressemeddelelse

Bornholm ligger helt i top, når det gælder vækst i Danmark. Men på mange bornholmske virksomheder er det svært at udfylde ledige stillinger med nye kvalificerede kolleger, og befolkningsudviklingen går den forkerte vej. Det udfordrer fremtidens vækst på Bornholm. På DI Bornholms årlige erhvervstræf på Klostergaarden stilles der skarpt på, hvordan erhvervsliv, turismeaktører og kommunen kan samarbejde om at udvikle øen og tiltrække flere medarbejdere.

Bornholm buldrer frem i DI's erhvervsklimaundersøgelse4.9.2017 22:00 | pressemeddelelse

Efter flere år som bundskraber i DI’s årlige undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed, kan Bornholms Regionskommune nu glæde sig over en flot fremgang på hele 21. pladser. Mens Bornholm sidste år måtte nøjes med en placering som nr. 89 ud af 96 kommuner, klatrer kommunen i årets undersøgelse op på en placering som nr. 68. Dermed er Bornholm en af de kommuner, der har forbedret sig mest siden 2016.
  • DI Bornholm