DI - Dansk Industri

Du kan kontakte DI's presseafdeling på 3377 3377 og spørge efter pressevagten.

Pressemeddelelser
206
Menu

Presseinvitation: Hør de danske spidskandidater til Europa-Parlamentet give deres bud på EU’s grønne erhvervs- og vækstpolitik8.5.2019 10:33:49 CEST | Presseinvitation

Valgkampen frem mod Europa-Parlamentsvalget er gået i gang. Ifølge meningsmålingerne står klima og miljø højt på danskernes dagsorden, når de den 26. maj skal beslutte, hvem der skal sætte den politiske kurs i Europa-Parlamentet. DI og CO-Industri inviterer til politisk debat med spidskandidaterne til Europa-Parlamentsvalget om de emner, der optager danskerne mest.

Fynske virksomheder sætter erhvervspolitik på dagsorden til Europa-Parlamentsvalget8.5.2019 10:28:51 CEST | Pressemeddelelse

Der er mindre end én måned til at danskerne skal bestemme, hvem der skal sætte den politiske kurs i Europa-Parlamentet de kommende fem år. For dansk erhvervsliv – og især fynsk erhvervsliv – er EU afgørende for vækst og beskæftigelse. Derfor har DI Fyn samlet seks spidskandidater til Europa-Parlamentet i en valgbus, der den 7. maj 2019 besøgte to stærke produktionsvirksomheder og en handelsskole på Fyn til debat om de emner, der optager danskerne mest.

Ny seniorpension bør målrettes nedslidte2.5.2019 17:24:28 CEST | Pressemeddelelse

De danske medarbejdere på +60 har stået for 1 ud af 3 nye arbejdspladser i Danmark siden 2013, og virksomheder over hele landet er dybt afhængige af de erfarne folk. DI har fuld forståelse for, at et bredt politisk flertal med regeringen, Dansk Folkeparti og Radikale vil justere den nuværende seniorførtidspensionsordning, så den i højere grad kan rumme de ældre medarbejdere, der ikke kan arbejde mere. Den nye ordning risikerer dog at gå for langt, og det er vigtigt, at seniorpensionen ikke trækker for mange arbejdsdygtige seniorer ud af arbejdsmarkedet, mener DI. Samtidig er det vigtigt, at partierne står vagt om Velfærdsaftalen, mener DI.

Presseinvitation: DI inviterer pressen med på bustur på Fyn med spidskandidaterne til Europa-Parlamentsvalget30.4.2019 14:50:57 CEST | Presseinvitation

Om mindre end én måned skal danskerne beslutte, hvem der skal sætte den politiske kurs i Europa-Parlamentet de næste fem år. DI har samlet syv håbefulde spidskandidater til Europa-Parlamentsvalget i en bus, der tirsdag den 7. maj 2019 besøger to virksomheder og Tietgen Business på Fyn til inspiration og politiske debatter om de emner, der optager danskerne mest.

DI: Vigtigt politisk opgør med barrierer for udenlandske medarbejdere30.4.2019 13:23:12 CEST | Pressemeddelelse

Folketinget vedtog i dag en række forslag, som letter danske virksomheder for administrative barrierer, når de ansætter udenlandske medarbejdere. I en situation, hvor dansk erhvervsliv mangler medarbejdere og må hente nødvendig arbejdskraft i udlandet, så er det overordentligt positivt, at virksomhederne slipper for nogle af de snubletråde og besværlige administrative processer, som de oplever i dag, lyder det fra Dansk Industri (DI), som sammen med sine medlemsvirksomheder længe har arbejdet for de forslag, som nu bliver til virkelighed.

DI: Ny transportaftale viser, at den danske model leverer varen4.4.2019 14:25:14 CEST | Pressemeddelelse

I dag har Dansk Arbejdsgiverforening og Fagbevægelsens Hovedorganisation sendt beskæftigelsesministeren et fælles forslag. Aftalen mellem DA og FH indebærer dels forslag til en ændring af godskørselsloven for danske vognmænd og dels til en ændring af udstationeringsloven for at sikre, at udenlandske vognmænd skal aflønne deres chauffører svarende til, hvad danske transportvirksomheder betaler, når de kører i Danmark. Det vil betyde, at udenlandske transportfirmaer skal dokumentere, at deres chauffører får en løn, der svarer til danske vilkår, når de kører cabotagekørsel eller kombinerede transporter i Danmark.

DI: Bedre udnyttelse af overskudsvarme gavner borgere, virksomheder og klimaet28.3.2019 16:27:25 CET | Pressemeddelelse

Partierne bag energiaftalen har i dag taget de vigtige første skridt, mod at vi fremover kan udnytte industriens overskudsvarme til at varme flere danske boliger op. Det er godt for klimaet, husholdningerne og virksomhederne, at vi udnytter den varme, som ellers vil blive sendt ud i den blå luft. Men det er afgørende, at partierne bag aftalen holder sig fra at indføre dobbeltregulering af overskudsvarme, mener DI.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sidste
  • >>

Du kan kontakte DI's presseafdeling på 3377 3377 og spørge efter pressevagten.