Erhvervsministeriet-logo

Erhvervsministeriet

Det Blå Danmark sætter sejl mod grønt gearskifte29.6.2024 10:00:16 CEST | Pressemeddelelse

Geopolitiske spændinger og øget protektionisme har skabt nye udfordringer for Det Blå Danmark. Samtidigt investerer lande som Kina og USA massivt i den grønne omstilling og truer europæiske virksomheders konkurrenceevne. Derfor nedsætter regeringen nu et nyt vækstteam, der skal sikre, at Danmark fortsætter med at være først på de nye grønne bølger og også i fremtiden er en globalt førende søfartsnation.

Presseinvitation: Doorstep vedr. aftale om iværksætterpakke21.6.2024 10:45:24 CEST | Pressemeddelelse

Pressen inviteres til doorstep om aftale for dansk iværksætteri. Regeringen har indgået aftale med Danmarksdemokraterne, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti om en iværksætterpakke. Regeringen præsenterede sit udspil tidligere i juni og har siden da forhandlet med Folketingets partier. Tid: 21. juni kl. 13:30 Sted: Erhvervsministeriets gård, Slotsholmsgade 10, 1216 København K. Tilmelding er nødvendig og skal ske til presserådgiver Kasper Kaasgaard på kakala@em.dk.

Regeringen inviterer til præsentation af strategi for iværksætteri11.6.2024 15:03:38 CEST | Pressemeddelelse

Pressen inviteres til præsentation af regeringens strategi for dansk iværksætteri med erhvervsminister Morten Bødskov, økonomiminister Stephanie Lose, kulturminister Jakob Engell-Schmidt og skatteminister Jeppe Bruus. Danske iværksættere kæmper hver dag for, at netop deres virksomhed skal blive en succes. Det er den iderigdom og virkelyst, Danmark lever af. Men vilkårene for danske iværksættere trænger til et massivt løft, og regeringen præsenterer derfor en iværksætterstrategi, der skal give milliardboost til iværksætteri. Tid: Onsdag 12. juni kl 09:30. Pressen inviteres til at ankomme fra kl 09:00. Der vil være mulighed for bilaterale interviews efter pressemødet. Sted: Proviantsalen i Folketinget. Der er indgang fra Proviantgården, hvor man skal gennem sikkerhedstjek. Kom derfor gerne i god tid. Tilmelding er nødvendig og skal ske til presserådgiver Kasper Kaasgaard på kakala@em.dk.

Regeringen inviterer til lancering af Virksomhedsforum for globale risicis anbefalinger6.6.2024 08:39:56 CEST | Pressemeddelelse

Virksomhedsforum for globale risici afleverer i dag deres anbefalinger til regeringen. Anbefalingerne sætter fokus på Danmarks globale konkurrenceevne og på danske virksomhedernes udfordringer i en tid med geopolitiske spændinger. Anbefalingerne skal bruges i forbindelse med regeringens arbejde med en ny globaliseringsstrategi. Overrækkelsen vil ske af formand for virksomhedsforummet Niels Smedegaard. Lanceringen vil bestå af en præsentation af anbefalingerne ved formand Niels Smedegaard og en efterfølgende paneldebat med deltagelse af erhvervsminister Morten Bødskov, kulturminister Jakob Engel-Schmidt og digitaliseringsminister og minister for ligestilling Marie Bjerre, formand for forummet Niels Smedegaard, repræsentanter fra dansk erhvervsliv og Moderator Lykke Friis. Der vil efterfølgende være mulighed for bilaterale interviews. Tid: Torsdag d. 6. juni 2024 kl. 13:00 Sted: EIFO, Haifagade 3, 2150 København Pressen inviteres til at ankomme fra kl 12:45. Tilmelding er nødvendig, og s
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sidste
  • >>
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye