Kron Kommunikation

Kron Kommunikation er et PR- og kommunikationsbureau med base i København. Bureauet er specialiseret i PR og kommunikation for kunder i turist- og rejsebranchen - særligt med fokus på de skandinaviske turistdestinationer.

Syv anderledes og unikke vinteroplevelser for enden af direkte flylinje fra København21.11.2023 10:40:10 CET | Pressemeddelelse

Vinteren er tæt på, og alle, der elsker at stå på ski, glæder sig til årets skiferie. Men vinteroplevelser kan være meget mere end kun at stå på ski. I midtsvenske Jämtland Härjedalen finder man – ud over skisportsmuligheder i verdensklasse - også mange anderledes og unikke vinteroplevelser. Her er mulighed for at fx sove i en ægte iglo, lave yoga på rensdyrskind, køre nogle af verden første elektriske snescooters eller håndfordre tamme rensdyr. Det er nemt at komme til området med den nye direkte flylinje fra København til Åre/Östersund lufthavn.

Ny specialdesignet lysvandring og masser af julestemning i Vestsverige15.11.2023 09:43:07 CET | Pressemeddelelse

Lys i mørket kan noget, særligt om vinteren. På Gunnebo Slott lige udenfor Gøteborg i Vestsverige tændes masser af lys i mørket, med en ny og spektakulær lysfestival - Winter Lights, som har verdenspremiere den 17. november og lyser mørket op helt til den 7. januar. Der er også andre lysende begivenheder i Vestsverige op til jul, så små og store kan komme i julestemning inden den store højtid.

Nyhed: Liseberg udvider julesæsonen og lancerer nyt vintermarked13.11.2023 14:58:35 CET | Pressemeddelelse

Juletiden nærmer sig med smukke julelys og hyggelige julemarkeder. Sveriges førende forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, åbner 18. november med et smukt vinterlandskab og millioner af lys. Som noget nyt i år strækker vintersæsonen sig helt frem til 7. januar. Et nyt eventyrligt vintermarked med igloer bliver det nye centrale samlingssted, og hele Liseberg forvandles til et snefyldt vinterlandskab, hvor julestemningen opstår med et trylleslag.

NORDENS STØRSTE HALLOWEEN EVENT ÅBNER I FORLYSTELSESPARKEN LISEBERG, GØTEBORG4.10.2023 09:37:19 CEST | Pressemeddelelse

Aldrig har man fået så meget gys for pengene som i år, når den prisbelønnede forlystelsespark Liseberg slår portene op til årets Halloween-oplevelse 6. oktober. Parken byder på sjov for både store og små, bangebukse og de modige. Liseberg i Gøteborg, som for nylig blev udnævnt til Europas bedste forlystelsespark i den prestigefyldte Park World Excellence Awards 2023, har fuldstændig skiftet udseende i en vild efterårsstorm, og gæsterne bliver mødt af både hyggelige gys, fugleskræmsler, slikmysterier, masser af græskar og skræmmende sjove oplevelser.

The Peak Fear Experiment – forlystelsesparken Liseberg gennemfører gysereksperimenter sammen med verdens førende forskere fra Aarhus Universitet13.9.2023 09:45:57 CEST | Pressemeddelelse

Forlystelsesparken Liseberg i Gøteborg søger nu frivillige til "The Peak Fear Experiment", der bliver gennemført et hemmeligt sted i Sverige. Deltagerne skal være parate til at udfordre deres frygt og udforske grænserne for underholdningsgys. Eksperimentet udføres i samarbejde med forskere ved Recreational Fear Lab på Aarhus Universitet og finder sted den 11. oktober 2023. The Peak Fear Experiment - film

Nye pilgrimsruter i Vestsverige - med Sveriges ældste ost på vejen29.8.2023 09:05:09 CEST | Pressemeddelelse

Vandring er en nem og enormt populær måde at opleve naturen på. Vandringtilbuddene bliver løbende udvidet, ikke mindst i Vestsverige, hvor mulighederne i den vilde natur er nærmest uendelige. I år er der to nye pilgrimsruter, den ene med start midt inde i storbyen Gøteborg. Den anden i kulturlandskabet i området omkring byen Hjo, hvor Sveriges ældste ost lige har fået beskyttet oprindelsesbetegnelse (BOB), ligesom man kender det fra italienske og franske oste.

Ny national cykelrute langs Göta Kanal i Vestsverige åbner 10. juni15.5.2023 14:39:00 CEST | Pressemeddelelse

Göta Kanal kan ikke bare opleves fra vandet, den kan i mindst lige så høj grad nydes fra en cykel. Den 220 km lange cykeltur langs Göta Kanal bliver nu godkendt som national cykelrute og indvies 10. juni. Den nye nationale cykelrute bliver Sveriges syvende i rækken. Vestsverige er den region i Sverige, der har flest nationale cykelruter, fem af syv går igennem Vestsverige, fx Unionsleden, Vänerleden og Ätradalsleden.

Nyt i Gøteborg: Liseberg åbner fantasifuldt hotel med ponykarrusel og rutsjebane i lobbyen og Clarion Hotel Draken får roof-top-bar på 34. etage11.4.2023 08:43:00 CEST | Pressemeddelelse

Gøteborgs kendte og elskede forlystelsespark, Liseberg, fejrer sine 100 år med manér, når de åbner et nyt stort hotel – Liseberg Grand Curiosa Hotel, som tager legen med ind i hoteloplevelsen. Et andet kulturelt mødested, Biograf Draken, som er hovedbiograf og festivalcentrum for Sveriges største filmfestival, bliver hjertet i Gøteborgs nye oplevelseshus og hotel, når det 34 etager høje Clarion Hotel Draken åbner i efteråret 2023.

Tranerne danser foråret ind i Vestsverige21.3.2023 12:31:00 CET | Pressemeddelelse

En helt sikker forårsbebuder er de mange traner ved Hornborgasjön, og de danser ligefrem foråret ind. Hornborgasjön i Vestsverige er det bedste sted at se de mange tusinde traner, når de tager et hvil på vejen til deres ynglepladser længere nordpå. Området ved Hornborgasjön byder på mange variationer af traneoplevelser, og i år er det muligt at bo i et helt nyt trætopshus hos Trädhushotellet Islanna lige i nærheden af søen med de mange traner.

Vestsveriges største skisportssted satser på både vinter og sommer5.12.2022 10:13:00 CET | Pressemeddelelse

Knap fire timer fra Danmark ligger Vestsveriges største skisportssted, Ulricehamn. Skisportsstedet har lige fået ny ejer, som vil udvikle både vinter- og sommeraktiviteter. Vintersæsonen skal sikres med moderne teknik og året rundt-aktiviteter, som fx forskellige typer af cykling, der gør destinationen attraktiv for endnu flere gæster. Den korte transporttid og det budgetvenlige prisniveau i Sverige på grund af den lave kronekurs gør turen ekstra interessant for danske gæster lige nu.

Sveriges største julemarked og julestemning i Gøteborg 202210.11.2022 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Julestemningen vågner og vokser, når man tager på julemarked, og med den lave svenske valutakurs er der lige nu endnu bedre grund til at tage til Sverige for at få et skud julestemning og købe julegaverne til en god pris. I Gøteborg er der fortryllende korsang, julemarkeder rundt om i hele byen, skøjteløb og svenske julelækkerier fra 11. november til nytår. Gøteborgs store forlystelsespark Liseberg byder julens gæster velkommen med et nyt kæmpestort nisselandskab.

Gøteborg i efterårsferien - satser på danskerne med nyt skrækhus, Creepy Science og hyggelig uhygge21.9.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Flere og flere danskere søger mod Gøteborg, og særligt i efterårsferien er der vækst i antallet af danske overnatninger. Nu skruer byen ekstra meget op for aktiviteterne i danskernes efterårsferie. Der er blandt andet et nyt skrækhus på Liseberg, klamme eksperimenter på Universeum, hyggelig uhygge hos Alfons Åberg og endda mulighed for at bo på et skrækhotelværelse.

Ny national cykelrute i Vestsverige - Vänerleden16.8.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Danmark er et af de lande i verden, hvor man cykler mest, og hver femte dansker cykler på sin ferie, enten som hovedaktiviteten eller som en del af ferien.* Fra Sverige kommer der nu godt nyt til de danske cyklister, som kigger efter nye cykelmuligheder. Over de seneste år er der kommet flere nationale cykelruter, og det seneste skud på stammen er Vänerleden, som går hele vejen rundt om Sveriges største sø, Vänern.

Flere danskere vil lave mad i naturen – mange nye muligheder i Vestsverige27.6.2022 11:57:00 CEST | Pressemeddelelse

Det er efterhånden velkendt, at danskerne kom mere ud i naturen som en effekt af coronanedlukningen. I kølvandet på udendørstendensen er madlavning i naturen også blevet populært. I Vestsverige vokser udbuddet af muligheder for at lave mad i naturen, der kommer flere og flere udbydere af guidede madlavningsoplevelser og muligheder for at købe færdige pakker med lokale råvarer med opskrifter, som egner sig til udendørs tilberedning.
  • 1
  • 2
  • Sidste
  • >>

Kron Kommunikation er et PR- og kommunikationsbureau med base i København. Bureauet er specialiseret i PR og kommunikation for kunder i turist- og rejsebranchen - særligt med fokus på de skandinaviske turistdestinationer.