ARKEN Museum for Samtidskunst-logo

ARKEN Museum for Samtidskunst

Velkommen til ARKENs presserum.
Her finder du pressemateriale til fri afbenyttelse i forbindelse med omtale af ARKEN, museets samling og særudstillinger.

Spektakulær udstilling med Anish Kapoor på ARKEN bliver Skandinaviens største21.3.2024 13:55:14 CET | Pressemeddelelse

Udstillingen ”Anish Kapoor – UNSEEN”, som åbner 11. april 2024, bliver den største visning i Skandinavien af den internationale verdensstjerne Anish Kapoor. Som én af samtidskunstens førende skikkelser gennem de seneste 40 år er Kapoor kendt for at udstille på de mest toneangivende institutioner verden over – og nu også på ARKEN Museum for Samtidskunst på Vestegnen.

Monumental verdenskunst og kritisk slagkraft på ARKEN i 202414.12.2023 14:54:14 CET | Pressemeddelelse

Publikum kan glæde sig til at opleve britisk-indiske Anish Kapoor – en af verdens førende samtidskunstnere – på ARKEN Museum for Samtidskunst i 2024. Den store soloudstilling med monumentale skulpturer og installationer er Anish Kapoors første i Skandinavien. Også den helt nye danske samtidskunst og værker i stor skala af Ursula Reuter Christiansen er på udstillingsprogrammet. Den klimakritiske fransk-schweiziske Julian Charrière vises for første gang i en solopræstation i Danmark.

ARKEN udstiller uopførte murstensskulpturer af Per Kirkeby2.10.2023 14:04:42 CEST | Pressemeddelelse

Per Kirkebys murstensskulpturer er et kapitel af kunstnerens virke, der i disse år får stor og fornyet opmærksomhed, og derfor udstiller ARKEN Museum for Samtidskunst til efteråret 13 af Kirkebys monumentale murstensskulpturer. Hovedparten har aldrig været bygget eller vist for offentligheden før. Udstillingen BRICKS – PER KIRKEBY markerer også 50-året for hans første murstensskulptur i byrummet.

Velkommen til ARKENs presserum.
Her finder du pressemateriale til fri afbenyttelse i forbindelse med omtale af ARKEN, museets samling og særudstillinger.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye