Nrep A/S-logo

Nrep A/S

NREP er en ejendomsselskab, der investerer, udvikler, admistrerer og innoverer for at skabe bedre ejendomme.

Rejsegilde på UN17 Village fejrer de håndværkere, der sikrer et stort fremskridt for bæredygtigt byggeri2.9.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Byggeriet af UN17 Village i Ørestad skrider hastigt frem. I går blev der ’lagt låg på’, som man siger blandt fagfolk. Dermed står råhuset til den første af i alt fem bygninger færdigt. Dagen blev markeret med taler og pølsevogn for at fejre de håndværkere, som virkeliggør visionen om at inkorporere alle 17 verdensmål i én helhedsløsning.

NREP runder 100 mia. kr. i aktiver og gearer organisationen til fortsat vækst23.6.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Årsregnskab 2021: NREP opnåede sin hidtil højeste omsætning og leverede endnu et stærkt resultat. De første investeringer i polske ejendomme blev gennemført, ligesom urban klimateknologi og kredit blev tilføjet som nye investeringsområder. Nye medarbejdere skal bidrage til vækst, internationalisering, og der afsøges flere investeringsområder. NREP sluttede året med 104 mia. kr. (53 mia. kr.) under administration (AuM).

Brandtest baner vejen for højt træbyggeri i Danmark9.5.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I København opføres netop nu et af Danmarks højeste træbyggerier i verdensmålsprojektet UN17 Village. Ny succesfuld brandtest planlagt af ingeniørvirksomheden MOE hos Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI) viser, at en nyudviklet specialløsning uden brug af kemikalier i byggeriets træfacader markant kan minimere risikoprofilen og reducere prisen for højt bæredygtigt træbyggeri i fremtiden.

Almene boligorganisationer går med i Jernbanebyen31.3.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Samvirkende Boligselskaber (SAB), Boligselskabet AKB, København og fsb, tre almene boligorganisationer, træder ind i udviklingen af den sydøstlige del af Jernbanebyen. Det sker i partnerskab med Baneby Konsortiet og statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme. Samarbejdet er et yderligere skridt mod at realisere visionen om at skabe en af verdens sundeste bydele, ligesom parterne ser frem til at skabe de bedste rammer for den blandede by.

NREP satser stort på friplejehjem – har netop taget første spadestik i Sorø og Helsinge21.1.2022 12:44:52 CET | Pressemeddelelse

NREP har fået et gennembrud i satsningen på friplejehjem. Inden for det seneste år er to friplejehjem sat i drift. Yderligere tre vil stå færdige i 2023, og det sjette friplejehjem er under projektering. NREP udvider desuden med private daginstitutioner. Indsatsen på området er drevet af demografien og ønsket om at gøre en forskel i både livskvalitet og bæredygtighed.
  • 1
  • 2
  • Sidste
  • >>

NREP er en ejendomsselskab, der investerer, udvikler, admistrerer og innoverer for at skabe bedre ejendomme.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye