Reddernes Fagforening
Reddernes Fagforening

Reddernes Fagforening arbejder for en bedre hverdag for alle ambulancereddere ansat hos det præhospitale område i Danmark, uanset hvilken aktør man er ansat hos. Det gør vi gennem sammenhold, indflydelse og gennemsigtighed.

Ambulanceredderne passer på samfundet, men passer samfundet på ambulanceredderne?20.9.2023 05:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Regeringens udspil om lønløft til ’dem, der passer på os’ er en provokation! For redderne er mindst lige så hårdt pressede som sosu’er, fængselsbetjente, pædagoger og sygeplejersker. Det viser talrige trivselsmålinger. Ambulanceområdet er så udsultet, at politikerne snart må vågne, hvis borgerne i fremtiden skal føle sig sikre, hvis uheldet er ude, siger Reddernes Fagforening.

Alt for lange responstider på ambulancerne – Reddernes Fagforening råber vagt i gevær28.11.2022 05:00:00 CET | Pressemeddelelse

Hele Danmark oplever en negativ udvikling, når det gælder borgernes ventetid på en ambulance. Det dokumenterer helt nye tal, der viser kritisk forlængede responstider på ambulancerne i alle landets regioner. Desværre har det været forudsigeligt gennem flere år, at det ville gå den vej. Derfor råber Reddernes Fagforening vagt i gevær. Igen. Og kommer med løsningsforslag til de ansvarlige politikere.

Sundhedsvæsenet er under kæmpe pres – og redderne skiller sig markant ud24.10.2022 05:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Giv redderne bedre løn- og arbejdsforhold nu. Så kort lyder det fra Reddernes Fagforening efter endnu en trivselsundersøgelse, der viser, at ambulancepersonalets mistrivsel skiller sig markant ud blandt det øvrige sundhedspersonale. Alle regioner skriger på ambulancefolk, imens reddere forlader faget på grund af de ringe arbejdsforhold. Embedsmændene har også advaret politikere om, at grænsen er nået.

Alarmerende mangel på ambulancefolk kræver nationale fremfor regionale løsninger30.6.2022 05:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Sommerferien er i gang. Dermed går reddermanglen fra det værre til det endnu værre i Danmark, sådan som debattører og læger på det seneste har skrevet i landets aviser. Reddernes Fagforening deler bekymringen og ønsker at råbe de ansvarlige politikere op med fælles nationale løsninger, så redderne igen får lyst til at blive i faget – og vi én gang for alle kan få løst problemet.

Offentlig skole forhindrer Reddernes Fagforening i at informere ambulanceelever om faget25.5.2022 05:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Der er tale om forskelsbehandling på en offentlig støttet skole, når Rybners i Esbjerg pludselig aflyser et aftalt arrangement, hvor kommende ambulancebehandlere skulle informeres om faget og dets fremtid. Det siger Kim Volder Hammershøj, formand for Reddernes Fagforening. Han kalder forløbet uskønt og peger på skolens bestyrelsessammensætning som mulig årsag.
  • 1
  • 2
  • Sidste
  • >>

Reddernes Fagforening arbejder for en bedre hverdag for alle ambulancereddere ansat hos det præhospitale område i Danmark, uanset hvilken aktør man er ansat hos. Det gør vi gennem sammenhold, indflydelse og gennemsigtighed.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye